Çözüldü Forum tarihinde ilke imza atan çözülemeyen saçma FPS DROP vakası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
Önceden önerilmediyse ve son gönderinizde virüs önerisi olduğu için soracağım. Görev yöneticisinde bilgisayar boştayken fazla kullanım yapan bir program var mı kontrol eder misiniz? Crack yaptığınız program stabil bir Windows kurmamışta olabilir.
Evet boştayken ve klasör falan açtığımda normal masaüstü kullanımındayken GÖREV YÖNETİCİSNDEN İZLEDİM GPU %100 anlık olup iniyor

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Arkadaşlar arkadaşlar bir şey keşfettik biraz önce arkadaşımın evinde bilgisayarı denedim sorun elektiriksel değilmiş. Sonra ekran kartı sürücüsünü sildik ve pc yi öyle kullandık donma takılma yaşatmadı steamde ve sayfa aşağı kaydırırken maalesef oyun giremedim driversiz oyun açmıyor. Var mı yardımcı olacak son güncellememle şu sorunda FİNALE yaklaşıyoruz gibime geliyor
Bunu önermiştim zaten. Yaptım demiştiniz.

KS

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
Bunu önermiştim zaten. Yaptım demiştiniz.
ÇOCCUUM driverı sildik driversız pc kullandık diyorum birde öyle deneylim dedik. Zaten oyunlarda test yapamadık driver kurmadığımız için oyun açılmıyordu. NVDİA driver kurunca sistem yine aynı oluyor sorun düzelmedi yani.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
ÇOCCUUM driverı sildik driversız pc kullandık diyorum birde öyle deneylim dedik. Zaten oyunlarda test yapamadık driver kurmadığımız için oyun açılmıyordu. NVDİA driver kurunca sistem yine aynı oluyor sorun düzelmedi yani.
Ok . Kurduğun driver belki sıkıntı çıkarıyodur. Win 10mu 11 mi var?

KS

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
Adsız.jpg

Kanka ne attın bilmiyorum ama direkt indirdim o driverı. O da böyle hata verdi :D Allah seni ne yapmaya

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ne saçma çözülemeyen bi şey ya bu. Aslında biraz emindim ama driver kurulmamış bile.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Driver neden kurulmadı ki? Windows 10 deriveriydi.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Driver kurulu değilken sorun çözülmüş gibi oluyorsa doğru driveri kurmak lazım. Driver önerisi olan varmı?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
En güncel driveri kurdum sorun aynı değişen bir şey yok. Kanka peki benim işlemciyle nvdia çakışma yaşıyor olmasın dicem de ne alaka
İşlemci ve ekran kartında uyuşmamazlık veya çakışma gibi bir şey yok darboğaz hariç. Donanımda sorun yok. Klavye mouse olayını yapınızmı?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
İşlemci ve ekran kartında uyuşmamazlık veya çakışma gibi bir şey yok darboğaz hariç. Donanımda sorun yok. Klavye mouse olayını yapınızmı?
Donanımda sorun yok dedim ama ssd den emin değilim ,ssd nizi değiştirmeden önce kaç gb di?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri