Foruma Özel 500 GB veya 1 TB Lık SSD Kampanyası Gelecek Mi?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Cvp: Foruma Özel 500 GB veya 1 TB Lık SSD Kampanyası Gelecek Mi?

Selamlar,

Açıkçası bu konu hakkında kimse ile görüşmedim. Daha çok forumda kimin neye ihtiyacı varsa, ona göre ortak bir ürün belirliyoruz. Kenara not alıyorum. Anketlere de ekleyeceğim mutlaka.

KS

MuhammedColaker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
RE: Cvp: Foruma Özel 500 GB veya 1 TB Lık SSD Kampanyası Gelecek Mi?

OceanLaB' Alıntı:
Selamlar,

Açıkçası bu konu hakkında kimse ile görüşmedim. Daha çok forumda kimin neye ihtiyacı varsa, ona göre ortak bir ürün belirliyoruz. Kenara not alıyorum. Anketlere de ekleyeceğim mutlaka.

Zaman ayırıp ilgilendiğiniz için ben teşekkür ederim. Görmemezlikten de gelebilirdiniz ancak siz öyle yapmadınız. Bu konudan farklı olarak size şunu da söylemek istiyorum rtx 3050 ekran kartı için yapmış olduğunuz olaya çok üzüldüm. Foruma vakit ayıran, yardımlaşan, etkileşim kuran takipçilerinize özel kampanyalar yapacağınızı söyleyip foruma üye olan herkesin ulaşacağı şekilde instagramdan da paylaşım yaparak kampanyayı başlatmışsınız.

Bende forumda sürekli etkileşimde bulunan birisi değilim ama sadece kampanyadan yararlanmak için üye olan insanlara ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum bence böyle yaparak gerçekten ilgi gösteren kitleye zarar vermiş oldunuz. Bunu da size denk gelmişken belirtmek istedim.

KeNZai

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
RE: Cvp: Foruma Özel 500 GB veya 1 TB Lık SSD Kampanyası Gelecek Mi?

OceanLaB' Alıntı:
Selamlar,

Merhabalar hocam,

Gigabyte B550 Aorus Master ve R5 5600x sistemime 4-5k arasi bir ekran karti ariyorum 2-3 haftadir henüz indirimli güzel bir ürün bulamadim tavsiyeniz varsa ya da indirim olacaksa lütfen söyleyin tek eksik parça ekran karti kaldi :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Foruma Özel 500 GB veya 1 TB Lık SSD Kampanyası Gelecek Mi?

2 el piyasasına bakıyor musunuz? 3050 veya GTX 1660 serisi belki denk getirebilirsiniz böyle. Yoksa piyasada güncelde alabileceğiniz sıfır tek kart 6500 XT gibi duruyor ki anakartınız ve işlemciniz PCIe 4.0 yani 6500 XT kartını tam performans kullanabileceksiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri