FORUMA ÖZEL F/P SİSTEM

superlative

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Sahibindene bir giriyorum her taraf PC hocasınin sistemi. 3k fazlaya hemen koymuşlar. Bu fırsatçıları engelleyip gerçekten ihtiyacı olanlar için sıradaki f/p sistemi önce foruma özel yapilabilirse harika olur.

Addoganli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Sahibindene bir giriyorum her taraf PC hocasınin sistemi. 3k fazlaya hemen koymuşlar. Bu fırsatçıları engelleyip gerçekten ihtiyacı olanlar için sıradaki f/p sistemi önce foruma özel yapilabilirse harika olur.
Hocam öyle bir durum olursa sizin katılabileceğinizi düşünmüyorum. Çünkü, genelde katılım şartlarında en az 3 ay üye olmak gibi bir kural oluyor.

KS

superlative

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Hangi sistemden bahsediyorsunuz rtx 2060 olup 9.5k ya satılanı mı
Evet

Hocam öyle bir durum olursa sizin katılabileceğinizi düşünmüyorum. Çünkü, genelde katılım şartlarında en az 3 ay üye olmak gibi bir kural oluyo

Hocam öyle bir durum olursa sizin katılabileceğinizi düşünmüyorum. Çünkü, genelde katılım şartlarında en az 3 ay üye olmak gibi bir kural oluyor.
Benim için kötü olur o zaman ama buna bir çözüm bulunsa gerçekten çok güzel olur

KS

superlative

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Fiber internet olduğu halde yetişemiyorum bunlar nasıl bir internet kullaniyor da bizden önce davranıyorlar anlamıyorum

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Al-satçılara maalesef hiçbir şey yapamayız dostlar. Kötü bir durum bizim açımızdan ama elden bir şey gelmiyor. Sonuçta adamların da sistemi satın alma hakkı var ve istediklerini yaparlar yani ister satar ister kırar kimse karışamaz. Üzücü bir durum fakat önüne geçmek neredeyse imkansız.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Al satçıların önüne geçilemedi/geçilemez. Sonuçta bu işe onlarda ticari yönden bakıyor. Görüşünüzde haklısınız.

dormicum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
77
Mesela belli şartları taşıyan üyelere Kupon kodu gönderilir. 5 aylık üyelik veya formda aktiflik süresi gibi... Gerekli şartları forum yöneticileri belirlerler kendi aralarında ve duyuru niteliğinde bir konu açılır.

dualtime

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Al satın önüne geçilemez gibi geliyor. ama en azından smokinli olan sistemler için foruma özel stok ayrılabilir. Çünkü bu sistemler tam anlamıyla F/P olduğu için al satcılar 3er 5er almanın derdine düşüyorlar

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
video yayınlanır çok iyi fiyatlıdır ama stoklar hemen biter kullanıcı: yalan söylüyorlar 2 dkda stok mu biter
video yayınlanır çok iyi fiyatlıdır ama stoklar hemen biter kullanıcı: sahibindende geziyor her yer pc hocası sistemi

üzülüyorum pc hocasına gerçekten adam yapsa dert oluyor yapmasa dert oluyor. yapınca ya stok bitti hemen nasıl satılır yalancısınız diyorlar küfür ediyorlar, yada ikinci ele düşmüş hemen diyorlar :D

KS

superlative

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
PC hocasına öyle diyen olmuş mu hocam? Gecenki 3050li sistemi yapan kişilere bunu söyledim ve halâ öyle düşünüyorum da PC hocası zaten isim yapmış bir yer öyle işe girişmez güvenimiz tam :)

WayLost

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
48
Merhabalar bende pc hocasının cıkardığı 5500 sistemi sipariş ettim eft havale yolunu seçtim ama ödemiyecem ihtiyacı olan dostum varsa iletişime geçse bir şekilde adresi ona göre değiştirip halledemezmiyiz boşa gitsin istemiyorum ihtiyacı olan varsa halledebilirsek 12 k ya alasın kendine

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
PC hocasına öyle diyen olmuş mu hocam? Gecenki 3050li sistemi yapan kişilere bunu söyledim ve halâ öyle düşünüyorum da PC hocası zaten isim yapmış bir yer öyle işe girişmez güvenimiz tam :)

diyorlar valla youtube yorumlarına bakıyorum ne küfürler :/

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri