Asus dual aldim bende
Teşekkür ederim indirim için
Teşekkür ederim indirim için
erendemirgök' Alıntı:Sistemimizin parasını ödedik yarın testler yapıldıktan sonra teslim alacağız teşekkürler PC hocası bilgisayarı bir hAfta içinde kurup güzel bir gönderi atacağız.
Amael' Alıntı:Sistemi aldim. Rog strix ekran karti olmasi tuf olmasindan daha mutli etti. Bu işi en iyi sen yapiyorsun pc hocasi. Agzina saglik. Cevreme tavsiye edecegim.
tropak22' Alıntı:İşletim sistemi için fazladan 100 lira istediler bende freedos istedim . Ekran kartıda rog verdiler
Eyup23' Alıntı:tropak22' Alıntı:İşletim sistemi için fazladan 100 lira istediler bende freedos istedim . Ekran kartıda rog verdiler
Hangi şubeden aldın
OceanLaB' Alıntı:Amael' Alıntı:PCH Medal X3 almak istiyorum. Webden alabilirim
Merhaba Hocam. Ben uzun zamandir kanalinizi takip ediyorum. Uzun zamandir bilgisayar almak icin para biriktiriyorum. Gencligimden berri. Ama sürekli pahalilandigi icin alamiyordum. Videonuzu gordugumde sadece 45 dakika gecmisti ama stok kalmamisti. Stok acilirsa sonunda bir bilgisayar sahibi olabilirim.
Iyi haberlerinizi bekliyorum.
Web'den satış yok ne yazık ki. Onu getirmedi İtopya siteye. İlerleyen sistemlerde olacak. Şuan için sadece mağaza özel. İstanbul ve Ankara.
Fırat5656' Alıntı:Amael' Alıntı:Sistemi aldim. Rog strix ekran karti olmasi tuf olmasindan daha mutli etti. Bu işi en iyi sen yapiyorsun pc hocasi. Agzina saglik. Cevreme tavsiye edecegim.
hangi mağazadan aldın
Merhaba Hocam. Ben uzun zamandir kanalinizi takip ediyorum. Uzun zamandir bilgisayar almak icin para biriktiriyorum. Gencligimden berri. Ama sürekli pahalilandigi icin alamiyordum. Videonuzu gordugumde sadece 45 dakika gecmisti ama stok kalmamisti. Stok acilirsa sonunda bir bilgisayar sahibi olabilirim.
Web'den satış yok ne yazık ki. Onu getirmedi İtopya siteye. İlerleyen sistemlerde olacak. Şuan için sadece mağaza özel. İstanbul ve Ankara.
tropak22' Alıntı:Acıbademde 4 sistem gördüm hepsi rog strix
Amael' Alıntı:OceanLaB' Alıntı:Web'den satış yok ne yazık ki. Onu getirmedi İtopya siteye. İlerleyen sistemlerde olacak. Şuan için sadece mağaza özel. İstanbul ve Ankara.
tropak22' Alıntı:Acıbademde 4 sistem gördüm hepsi rog strix
Evet acibadem de rog veriyorlar hocam. Tuf versiyonu yerine bunu tercih ederim. Rog her zaman daha iyidir.
Nahrimedof' Alıntı:Az önce Söğütözü İtopya mapazasından çıktım dağıtılan listede adım var ve alayım dedim ve hüsrana uğradım konu başlığı gibi çok ta FORUMA ÖZEL PCH Medal x3 olmadığını anladım listede Ankara özelinde 8 kişi gibi bir sayı varken burada o adette ürünün ayrıca stoklanmadığını gördüm konuştuğum kişinin dedikleri, kişiye özel bir ayırma yöntemi olmadığı gün içerisinde gelen herhangi bir kişinin pchye özel herhangi bir bileşinini alabileceğini eğer stokta kalmazsa da bize verilemeyeceğini anlattı doğal olarak hak verdim tabi ama o zaman dakonu başlığımızın bir anlama ifade etmediğini anladım şu an rlim boş gözüm yaşlı nasıl alacağımı bekliyorum ve son olarak eğer medalx3 ün bileşenleri tekrar gelmezse stoklara bu kampanyanın düşme olasılığını olasılığının olduğunu söylediler yani şimdi ne olacak ?
Telefonla Oğuzhan diye biriyle görüştüm sonra mağazaya gidince o yoktu başka bir arkadaş ilgilendi ama ismini sormadım yaka kartı var mıydı ona bile dikkat etmedimOceanLaB' Alıntı:Nahrimedof' Alıntı:Az önce Söğütözü İtopya mapazasından çıktım dağıtılan listede adım var ve alayım dedim ve hüsrana uğradım konu başlığı gibi çok ta FORUMA ÖZEL PCH Medal x3 olmadığını anladım listede Ankara özelinde 8 kişi gibi bir sayı varken burada o adette ürünün ayrıca stoklanmadığını gördüm konuştuğum kişinin dedikleri, kişiye özel bir ayırma yöntemi olmadığı gün içerisinde gelen herhangi bir kişinin pchye özel herhangi bir bileşinini alabileceğini eğer stokta kalmazsa da bize verilemeyeceğini anlattı doğal olarak hak verdim tabi ama o zaman dakonu başlığımızın bir anlama ifade etmediğini anladım şu an rlim boş gözüm yaşlı nasıl alacağımı bekliyorum ve son olarak eğer medalx3 ün bileşenleri tekrar gelmezse stoklara bu kampanyanın düşme olasılığını olasılığının olduğunu söylediler yani şimdi ne olacak ?
Merhaba,
Mağazadaki arkadaşlar yanlış bilgi vermişler. 31 Mart tarihine kadar mağazaya "listede ismi olan kişiler" gidip ürünü teslim alabilirler. Sistemin fiyatı forum ve PC Hocası takipçilerine özel olarak yapıldı. Bu imayı mağazada kim bulundu size? İsmini alabilir misiniz? Bende İtopya ile görüşeceğim şimdi.
Konunun hızlıca çözülebilmesi için numarımı bırakayım çünkü çok sıkıştım hem işteyim hem bu süreci halletmem lazım 0553 263 92 21OceanLaB' Alıntı:Nahrimedof' Alıntı:Az önce Söğütözü İtopya mapazasından çıktım dağıtılan listede adım var ve alayım dedim ve hüsrana uğradım konu başlığı gibi çok ta FORUMA ÖZEL PCH Medal x3 olmadığını anladım listede Ankara özelinde 8 kişi gibi bir sayı varken burada o adette ürünün ayrıca stoklanmadığını gördüm konuştuğum kişinin dedikleri, kişiye özel bir ayırma yöntemi olmadığı gün içerisinde gelen herhangi bir kişinin pchye özel herhangi bir bileşinini alabileceğini eğer stokta kalmazsa da bize verilemeyeceğini anlattı doğal olarak hak verdim tabi ama o zaman dakonu başlığımızın bir anlama ifade etmediğini anladım şu an rlim boş gözüm yaşlı nasıl alacağımı bekliyorum ve son olarak eğer medalx3 ün bileşenleri tekrar gelmezse stoklara bu kampanyanın düşme olasılığını olasılığının olduğunu söylediler yani şimdi ne olacak ?
Merhaba,
Mağazadaki arkadaşlar yanlış bilgi vermişler. 31 Mart tarihine kadar mağazaya "listede ismi olan kişiler" gidip ürünü teslim alabilirler. Sistemin fiyatı forum ve PC Hocası takipçilerine özel olarak yapıldı. Bu imayı mağazada kim bulundu size? İsmini alabilir misiniz? Bende İtopya ile görüşeceğim şimdi.
Nahrimedof' Alıntı:Telefonla Oğuzhan diye biriyle görüştüm sonra mağazaya gidince o yoktu başka bir arkadaş ilgilendi ama ismini sormadım yaka kartı var mıydı ona bile dikkat etmedimOceanLaB' Alıntı:Merhaba,
OceanLaB' Alıntı:Merhaba,
Konunun hızlıca çözülebilmesi için numarımı bırakayım çünkü çok sıkıştım hem işteyim hem bu süreci halletmem lazım 0553 263 92 21
Nahrimedof' Alıntı:Az önce Söğütözü İtopya mapazasından çıktım dağıtılan listede adım var ve alayım dedim ve hüsrana uğradım konu başlığı gibi çok ta FORUMA ÖZEL PCH Medal x3 olmadığını anladım listede Ankara özelinde 8 kişi gibi bir sayı varken burada o adette ürünün ayrıca stoklanmadığını gördüm konuştuğum kişinin dedikleri, kişiye özel bir ayırma yöntemi olmadığı gün içerisinde gelen herhangi bir kişinin pchye özel herhangi bir bileşinini alabileceğini eğer stokta kalmazsa da bize verilemeyeceğini anlattı doğal olarak hak verdim tabi ama o zaman dakonu başlığımızın bir anlama ifade etmediğini anladım şu an rlim boş gözüm yaşlı nasıl alacağımı bekliyorum ve son olarak eğer medalx3 ün bileşenleri tekrar gelmezse stoklara bu kampanyanın düşme olasılığını olasılığının olduğunu söylediler yani şimdi ne olacak ?
OceanLaB' Alıntı:Nahrimedof' Alıntı:Telefonla Oğuzhan diye biriyle görüştüm sonra mağazaya gidince o yoktu başka bir arkadaş ilgilendi ama ismini sormadım yaka kartı var mıydı ona bile dikkat etmedim
Konunun hızlıca çözülebilmesi için numarımı bırakayım çünkü çok sıkıştım hem işteyim hem bu süreci halletmem lazım 0553 263 92 21
Selamlar,
Şimdi İtopya'dan aradılar. Sanırım problem çözülmüş. Var mı ekstra yapabileceğim bir şey?
Fırat5656' Alıntı:erendemirgök' Alıntı:Sistemimizin parasını ödedik yarın testler yapıldıktan sonra teslim alacağız teşekkürler PC hocası bilgisayarı bir hAfta içinde kurup güzel bir gönderi atacağız.
Ekran kartı ne verdiler
videodaki ile aynı Asus tuf 1650 4 gb
aynı chipset olan 3 farklı türü var bana phoneix tek fanlı olanı verdilererendemirgök' Alıntı:Fırat5656' Alıntı:Ekran kartı ne verdiler
videodaki ile aynı Asus tuf 1650 4 gb