Forumdaki hata sorun ve bence eksikler

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Başlıkta belirttiğim gibi uzun zamandır sorun yaşadığım bir konu , mobilden yorum beğenememek , Bir de bu beğenilerin bir yerlerde gözükmesi gerektiğini düşünüyorum profilde ne kadar beğeni aldığı gözükse güzel olabilir , hatta foruma özel fiyatlar bu beğeni ile seçilebilir (günde maks 5 beğeni yapılabilir gibi).
Bir de mesaj yazıyorum yazıyorum bir alt satıra kesinlikle düzgün aktarılmıyor örneğin                                                                                              rt
x 3070 şeklinde iniyor aşşağı , bunun da düzeltilmesini rica ediyorum . Keyifli forumlar.

Bak bunu da bir garip yapmış Allahtan ilk satırda ''bir '' i düzgün almadığı için alta , derdim anlaşılıyor.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Cvp: Forumdaki hata sorun ve bence eksikler

Merhaba Batuhan,

Arkadaşlara konuyu attım. Mobil tarafta düzenlemeler yapacağız önümüzdeki hafta. Alt satır ve font kayma sorununu da bugün çözeceğiz inşallah.

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

İlgin için teşekkür ederim hocam.

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109

Eksik olarak yazmıyorum ama profile tıklandığında son 5 mesaj ve son 5 konu pencerede görünür olsa güzel olabilir. Profile tıklandığında çok boş hiç bir bilgi penceresi yok gibi. Saygılar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri