Forumun Yeni Üyesiyim!

Furkan Karagülle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Herkese merhaba arkadaşlar.

PC Hocası Forum Sayfası'a yeni üye oldum. DA Forum ve Technopat Sosyal'den geliyorum. Daha çok DA Forum'da aktifim.

Beni bilgisayar, telefon, teknoloji, otomobil, elektronik, yazılım, astronomi, YKS, film, dizi, kahve, eğitim, kişisel gelişim ve kitap konularına etiketleyebilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Abdulkadir51

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Herkese merhaba arkadaşlar. PC Hocası Forum Sayfası'a yeni üye oldum. DA Forum ve Technopat Sosyal'den geliyorum. Daha çok DA Forum'da aktifim.
Beni bilgisayar, telefon, teknoloji, otomobil, elektronik, yazılım, astronomi, YKS, film, dizi, kahve, eğitim, kişisel gelişim ve kitap konularına etiketleyebilirsiniz.
Aha o şahıs gelmiş.

Lonvardw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

PC Hocası Forum Sayfası'a yeni üye oldum. DA Forum ve Technopat Sosyal'den geliyorum. Daha çok DA Forum'da aktifim.

Hoş geldiniz hocam da forumda 2 3 kere denk gelmiştik sanırsam

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948

Hoş geldin değerli dostum. Faydalı, kalıcı ve özgün olman dileğiyle.

TLP

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Hoş geldin, tanıdın mı beni ben de yeni geldim, bu sefer de burada PSU kategorisini domine edeceğim sanırım :D

Ben de Technopat ve DA'dan geldim, oradaki adlarım sırayla The Omega ve of Beauty and Rage.

KS

Furkan Karagülle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
dalgasına yazdım hocam artık kahveyle ilgili bir şey görünce aklıma alexa geliyor hatta alexanın bugün kahveyle ilgili açtığı konuda mesajınız var yanlış hatırlamıyorsam
Buyur dostum. :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri