ayarlar yüksektemi16gb ramim var forza sadece 4 gb kullanıyor neden olabilir toplamda 16/8 olarak gözüküyor görev yöneticisinde
Ekli dosyayı görüntüle 15262Ekli dosyayı görüntüle 15261
değerler normal değil görev yöneticinden ziyade afterburner'da da bakabilir misin artı drop felan yediğin oluyor mu normalde 9-14gb ram yiyor diye biliyorum16gb ramim var forza sadece 4 gb kullanıyor neden olabilir toplamda 16/8 olarak gözüküyor görev yöneticisinde
Ekli dosyayı görüntüle 15262Ekli dosyayı görüntüle 15261
evet baya ram istiyor , 4 normal değil 4 ram yeseydi fps cok düsük olurdudeğerler normal değil görev yöneticinden ziyade afterburner'da da bakabilir misin artı drop felan yediğin oluyor mu normalde 9-14gb ram yiyor diye biliyorum
ayarlar yüksektemi
değerler normal değil görev yöneticinden ziyade afterburner'da da bakabilir misin artı drop felan yediğin oluyor mu normalde 9-14gb ram yiyor diye biliyorum
extreme de grafikler drop girmiyorevet baya ram istiyor , 4 normal değil 4 ram yeseydi fps cok düsük olurdu
xmp biosu açınca hemen solda yazan şey mi asuslarda ?Konudan farklı Ram hızın 2133MHZ XMP açman da fayda var
o bende açılmıyor sadece disabled varextreme de grafikler drop girmiyor
xmp biosu açınca hemen solda yazan şey mi asuslarda ?
drop girmemesi de şaşırtıcı bence siz en iyisi birde afterburner ile öğrenin ne kadar ram tükettiğini 4gb kullanıpta extreme de drop girmemesi normal değil afterburner ile test edip sonuçları burda paylaşınextreme de grafikler drop girmiyor
xmp biosu açınca hemen solda yazan şey mi asuslarda ?
afterburner kullanmayı bıraktım sistemin yalan borcu yoktur diye düşünyorum sonuçlar bu önerin varsa yapayımdrop girmemesi de şaşırtıcı bence siz en iyisi birde afterburner ile öğrenin ne kadar ram tükettiğini 4gb kullanıpta extreme de drop girmemesi normal değil afterburner ile test edip sonuçları burda paylaşın
sistemin yalan borcu yok sistem her zaman doğru sonuç vermiyor o şekilde daha sağlıklı ram kullanımı vs. görebilmenafterburner kullanmayı bıraktım sistemin yalan borcu yoktur diye düşünyorum sonuçlar bu önerin varsa yapayım
attığın linkteki gibi bi oc özelliği yok benim biostaxmp anakarttan anakarta değişiyor bende oc menüsünde anakartın Asus ise
sistemin yalan borcu yok sistem her zaman doğru sonuç vermiyor o şekilde daha sağlıklı ram kullanımı vs. görebilmen
Ramlerin ikisi de aynı mı farklı mıxmp de sadece disabled seçeneği var benim biosta yukarıda da yazdım
ya @yunusx36 bi konu açtın kardeşim glede bi el at
aynı galbaRamlerin ikisi de aynı mı farklı mı
Ramlerin MHZ değeri nedir kutusunda vs. yazan
fotoğrafta varRamlerin MHZ değeri nedir kutusunda vs. yazan
kutusu falan yok bilmiyorumfotoğrafta var
Ramlerin tam model bilgisi lazımfotoğrafta var
kutusu falan yok bilmiyorum
Ramlerin direk 2133MHZ o yüzden XMP de başka ayar yoknası buluruz
Ekli dosyayı görüntüle 15272Ekli dosyayı görüntüle 15271
serial number yazıyor yetmez mi aynısı yukarıda da vardı @yunusx36