forza ets gibi oyunlar oynuyabileceğim sistem

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
forza ets rdr valo rainbow six seige bu tarz oyunlar oynuyacağım.

Bana herşey dahil direksiyon seti falan da 20k ya iyi bir sistem lazım önerilerinizi bekliyorum

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
G29 öneririm. G29 bundle 8699 TL.
Ucuza kaçıp sakın Rush, Rampage vs almayın. T150 full set ise inanılmaz fiyatı uçtu o yüzden önermiyorum, eskisi gibi yakın fiyatlar olsaydı önerirdim.
11,3K kalıyor geriye ve bu fiyata da sistem almak her iki oyunu da açmaya yeterli ancak uyarayım Forza biraz daha iyi sistem gereksinimleri ister. Hazır veya toplama PC fiyatları konusunda piyasayı takip edenler yardımcı olabilir.

TinerciAlper

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
G29 öneririm. G29 bundle 8699 TL.
Ucuza kaçıp sakın Rush, Rampage vs almayın. T150 full set ise inanılmaz fiyatı uçtu o yüzden önermiyorum, eskisi gibi yakın fiyatlar olsaydı önerirdim.
11,3K kalıyor geriye ve bu fiyata da sistem almak her iki oyunu da açmaya yeterli ancak uyarayım Forza biraz daha iyi sistem gereksinimlerine ister. Hazır veya toplama PC fiyatları konusunda piyasayı takip edenler yardımcı olabilir.
11.3k monitor klavye mouse dahil zor degilmi

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
hocam peki normal 20k ya şeyi geçin direksiyon istemiyorum bu oyunu çok güzel açıcak sistem ve parçalar önerirmisiniz
20k güzel sistem toplanır direksiyon dan feragat edersenki zaten bencede et PC den kısma daha sonra direksiyon alırsın bütçene göre ben dfgt kullanıyorum taş gibi forza da oynuyorum ets de asettoda işimi goruyo daha kalitelisi malesef bütçe işi gerçi dfgt bile şuan ikinci elde 2k larda geziyo

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
forza ets rdr valo rainbow six seige bu tarz oyunlar oynuyacağım.

Bana herşey dahil direksiyon seti falan da 20k ya iyi bir sistem lazım önerilerinizi bekliyorum

20kyı az geçiyor ama uzun ömürlü sistem

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658

20kyı az geçiyor ama uzun ömürlü sistem
Hocam taş gibi öneri ancak sanırım klavye ve fare de lazım. Onları da ekleyince fiyat 20K'yı epey geçer. Belki ekran kartı 3060 12GB yapılarak alınabilir ve 2K fiyat düşer. Böylece klavye fare de alabilir veya indirimli sistem beklenmeli.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Şuana kadar sana çok öneri yapıldı zaten dostum. 20k ya monitör klavye vs dahilmi?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri