Direksiyon setini ne istediğine bağlı g29 istersen o zaten kendi başına vitesiyle 8k civariforza ets rdr valo rainbow six seige bu tarz oyunlar oynuyacağım.
Bana herşey dahil direksiyon seti falan da 20k ya iyi bir sistem lazım önerilerinizi bekliyorum
onada fp olsun yaniDireksiyon setini ne istediğine bağlı g29 istersen o zaten kendi başına vitesiyle 8k civari
11.3k monitor klavye mouse dahil zor degilmiG29 öneririm. G29 bundle 8699 TL.
Ucuza kaçıp sakın Rush, Rampage vs almayın. T150 full set ise inanılmaz fiyatı uçtu o yüzden önermiyorum, eskisi gibi yakın fiyatlar olsaydı önerirdim.
11,3K kalıyor geriye ve bu fiyata da sistem almak her iki oyunu da açmaya yeterli ancak uyarayım Forza biraz daha iyi sistem gereksinimlerine ister. Hazır veya toplama PC fiyatları konusunda piyasayı takip edenler yardımcı olabilir.
Elbette zor. Ancak direksiyon konusunda tatmin etmesini istiyorsa mecburen G29 almalı. 2. el kesinlikle önermiyorum direksiyon konusunda. Genellikle aşırı yıpratıyorlar.11.3k monitor klavye mouse dahil zor degilmi
hocam peki normal 20k ya şeyi geçin direksiyon istemiyorum bu oyunu çok güzel açıcak sistem ve parçalar önerirmisiniz11.3k monitor klavye mouse dahil zor degilmi
20k güzel sistem toplanır direksiyon dan feragat edersenki zaten bencede et PC den kısma daha sonra direksiyon alırsın bütçene göre ben dfgt kullanıyorum taş gibi forza da oynuyorum ets de asettoda işimi goruyo daha kalitelisi malesef bütçe işi gerçi dfgt bile şuan ikinci elde 2k larda geziyohocam peki normal 20k ya şeyi geçin direksiyon istemiyorum bu oyunu çok güzel açıcak sistem ve parçalar önerirmisiniz
forza ets rdr valo rainbow six seige bu tarz oyunlar oynuyacağım.
Bana herşey dahil direksiyon seti falan da 20k ya iyi bir sistem lazım önerilerinizi bekliyorum
Hocam taş gibi öneri ancak sanırım klavye ve fare de lazım. Onları da ekleyince fiyat 20K'yı epey geçer. Belki ekran kartı 3060 12GB yapılarak alınabilir ve 2K fiyat düşer. Böylece klavye fare de alabilir veya indirimli sistem beklenmeli.Aquarius 5A-3060\Ti - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A-3060Ti oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
20kyı az geçiyor ama uzun ömürlü sistem
Evet hocam dahilŞuana kadar sana çok öneri yapıldı zaten dostum. 20k ya monitör klavye vs dahilmi?