Forza Horizon 4 Hk

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Oyunu almayı düşünüyorum lakin öyle yarış için değil genelde serbest dolaşmayı çok seviyorum, serbest dağ tepe şehir vs gezilecek mod oyunun içinde direk var mı yoksa dlc mi almak zorundayız?

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Oyunu almayı düşünüyorum lakin öyle yarış için değil genelde serbest dolaşmayı çok seviyorum, serbest dağ tepe şehir vs gezilecek mod oyunun içinde direk var mı yoksa dlc mi almak zorundayız?
Oynayış amacına göre bence asetto al ve mod kur çok zor değil ben 1 haftadır kullanıyorum yapabildim ve çok sarıyor

Moderatörün son düzenlenenleri:

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Aldığın pakete göre araçlar ve haritalar mevcut en full alın alicaksaniz harita ve araç DLC hepsi içinde olur tabii illaki garajinizda olmayan araçlardan olucak onlarıda şans çarklarından veya muzayededen görev yaparak alirsiniz

KS

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Oynayış amacına göre bence asetto al ve mod kur çok zor değil ben 1 haftadır oç kullanıyorum yapabildim ve çok sarıyor
Asetto beni sarmıyor ya detaylı drift gezme v.s konusunda o güzel ama bana göre değil.
Aldığın pakete göre araçlar ve haritalar mevcut en full alın alicaksaniz harita ve araç DLC hepsi içinde olur tabii illaki garajinizda olmayan araçlardan olucak onlarıda şans çarklarından veya muzayededen görev yaparak alirsiniz
Teşekkürler hocam ultimate edition alacağım galiba hiç ötekilerle uğraşmıyım.

bekogluaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
The Crew 2 mekanik olarak Forza'nın eline su dökemez ama harita olarak gerçekten çok büyük. Sabahtan akşama kadar sadece haritayı gezebilirsin. The Crew 2'ye bir bak istersen.

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Asetto beni sarmıyor ya detaylı drift gezme v.s konusunda o güzel ama bana göre değil.

Teşekkürler hocam ultimate edition alacağım galiba hiç ötekilerle uğraşmıyım.

Aynen bencede daha mantıklı

The Crew 2 mekanik olarak Forza'nın eline su dökemez ama harita olarak gerçekten çok büyük. Sabahtan akşama kadar sadece haritayı gezebilirsin. The Crew 2'ye bir bak istersen.
İnanirmisin bendede var crew2 ama doğru dürüst oynamadım evet harita yönünden ve hatta araç sesleri forza 4 göre daha güzel ama mekanikleri iyi değil ve de aşırı zor geldi yarışlari ama harita gezmek için büyük katılıyorum

bekogluaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Aynen bencede daha mantıklı

İnanirmisin bendede var crew2 ama doğru dürüst oynamadım evet harita yönünden ve hatta araç sesleri forza 4 göre daha güzel ama mekanikleri iyi değil ve de aşırı zor geldi yarışlari ama harita gezmek için büyük katılıyorum
Bence yarış mekanikleri Forza'dan çok daha kolay. Forza bana daha zor geliyor. Ama mekanikleri çok kötü evet.

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Bence yarış mekanikleri Forza'dan çok daha kolay. Forza bana daha zor geliyor. Ama mekanikleri çok kötü evet.
Aksine crew2 nin zor oldugu ve bukdr zor olmasını çok elstirenler bile olmuştu banada forza çok kolay geliyor açıkçası gamepad ile ozellikle zordan kastım araç sürüşü mekaniği değil yapay zeka epey zorluyo

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri