Yardım Forza Horizon 4 Oyun Optimize Ediliyor Sorunu

oemiar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyuna her girdiğimde ayarlar optimize ediliyor diyor ve bütün grafik ayarlarını ilk haline döndürüyor oyuna her girmeye çalıştığımda hem 5 dakika kadar beklemek zorunda kalıyorum hemde her girdiğimde ayarlarımı tekrar yapmam gerekiyor bir çözüm bulamadım fikri olan var mı nasıl çözebilrim.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hocam ben biraz araştırdım am net bir sonuç bulamadım maalesef Bir kişi "sistemdeki isimden kaynaklanıyor Türkçe karakterler ile kullanıcı adı koydum bilgisayar sorun çözüldü" demiş bir kişide "Sorun Windows 11 Insider'daymış hocam, normale geçince düzeldi." demiş o yüzden kesin bir çözüm öneremeyeceğim.

KS

oemiar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam ben biraz araştırdım am net bir sonuç bulamadım maalesef Bir kişi "sistemdeki isimden kaynaklanıyor Türkçe karakterler ile kullanıcı adı koydum bilgisayar sorun çözüldü" demiş bir kişide "Sorun Windows 11 Insider'daymış hocam, normale geçince düzeldi." demiş o yüzden kesin bir çözüm öneremeyeceğim.
Çok teşekkürler hocam ama maalesef ise yaramadı hem bilgisayarın hem xboxun hem e posta adresinin isminden Türkçe karakterleei kaldırdım ama yinede olmuyor ayrıca insider programina zaten katilmamistim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri