Forza horizon 4 ve ets icin

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Bu oyunlara uygun güzel 1000 tl altı 2.el farketmez direksiyon seti var mıdır hocalar

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
bence o paraya alacağınız direksiyon seti sizi tatmin etmeyebilir ben olsam o para ile iyi bir gamepad alırdım aynı zevki vermez ama direksiyondan daha kaliteli olur o bütçede

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
bence o paraya alacağınız direksiyon seti sizi tatmin etmeyebilir ben olsam o para ile iyi bir gamepad alırdım aynı zevki vermez ama direksiyondan daha kaliteli olur o bütçede
Hocam peki önerinizi yapabilirmisiniz gamepad ile alakali

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bütçe artarsa belki DFGT bulunabilir. Onun dışında alacaklarınız düşük dereceli ürünler olduğu için anlamsız olur.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Dfgt ne demek hocam
Logitech DFGT direksiyon seti yazın aramalara çıkar karşınıza. Model ismidir. İkinci el olarak sağlam bulursanız alabilirsiniz. Sıfırı zaten satılmıyor. Ancak 2. elde bile 1000 TL'ye bulmanız zor ve biraz bütçe artırmanız gerekebilir. 900 derece olan ve bütçenize en yakın model bu.
Gamepad tavsiye etmem gerçekten zevk vermiyor bence. Tabii zevk alabilen varsa zevkler tartışılmaz derim ama simulasyon tadı vermez.

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Logitech DFGT direksiyon seti yazın aramalara çıkar karşınıza. Model ismidir. İkinci el olarak sağlam bulursanız alabilirsiniz. Sıfırı zaten satılmıyor. Ancak 2. elde bile 1000 TL'ye bulmanız zor ve biraz bütçe artırmanız gerekebilir. 900 derece olan ve bütçenize en yakın model bu.
Gamepad tavsiye etmem gerçekten zevk vermiyor bence. Tabii zevk alabilen varsa zevkler tartışılmaz derim ama simulasyon tadı vermez.
Bakıyorum hocam olmadı yazın calısıcam o zaman alicam

Bu nasıl hocam

LEGEND4040

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
hocam snopy veya diğer markalara bulaşmayın bütçeyi yükseltim Logitech veya bilindik bi marka alın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri