Hocam peki önerinizi yapabilirmisiniz gamepad ile alakalibence o paraya alacağınız direksiyon seti sizi tatmin etmeyebilir ben olsam o para ile iyi bir gamepad alırdım aynı zevki vermez ama direksiyondan daha kaliteli olur o bütçede
Dfgt ne demek hocamBütçe artarsa belki DFGT bulunabilir. Onun dışında alacaklarınız düşük dereceli ürünler olduğu için anlamsız olur.
Hocam peki önerinizi yapabilirmisiniz gamepad ile alakali
Bu kollar titresimlimidir hocam![]()
MSI GG Force GC30 V2 Beyaz Oyun Kolu Kablosuz 600mAh Batarya PC/Konsol/Android
Hızlı Kargo, Sıfır, Faturalı, Garantili Ürünwww.tekramarket.com
Logitech DFGT direksiyon seti yazın aramalara çıkar karşınıza. Model ismidir. İkinci el olarak sağlam bulursanız alabilirsiniz. Sıfırı zaten satılmıyor. Ancak 2. elde bile 1000 TL'ye bulmanız zor ve biraz bütçe artırmanız gerekebilir. 900 derece olan ve bütçenize en yakın model bu.Dfgt ne demek hocam
Bakıyorum hocam olmadı yazın calısıcam o zaman alicamLogitech DFGT direksiyon seti yazın aramalara çıkar karşınıza. Model ismidir. İkinci el olarak sağlam bulursanız alabilirsiniz. Sıfırı zaten satılmıyor. Ancak 2. elde bile 1000 TL'ye bulmanız zor ve biraz bütçe artırmanız gerekebilir. 900 derece olan ve bütçenize en yakın model bu.
Gamepad tavsiye etmem gerçekten zevk vermiyor bence. Tabii zevk alabilen varsa zevkler tartışılmaz derim ama simulasyon tadı vermez.
Logitechin zamanında uygun fiyatla sattığı ürün. Uygun fiyata bulunursa Logitech G27 de alınabilir.Dfgt ne demek hocam
Momo hiç kullanmadım bilgim yok, bilgisi olan varsa yanıtlar umarım. DFGT fena değil ama hor kullanılmamışsa deneyip almak lazım.Bu nasıl hocam