forza horizon 5 açılmıyor

kelrasS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar xbox gamepass üzerinden ben forza horizon 5 oynuyordum uzun süre girmemiştim güncellemede gelmişti şimdi girmeye çalışıyorum bir ekran geliyo sonra gidiyor dahada bir şey gelmiyor bu sorun yine gamepassı alınca gelen eaplay üzerinden oynadığım need for spead unbounddada var ondada belgelerden bir dosyayı silince açılıyor ama oyuna girince yarışa girmeye çalıştığınızda yine atıyor bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
arkadaşlar xbox gamepass üzerinden ben forza horizon 5 oynuyordum uzun süre girmemiştim güncellemede gelmişti şimdi girmeye çalışıyorum bir ekran geliyo sonra gidiyor dahada bir şey gelmiyor bu sorun yine gamepassı alınca gelen eaplay üzerinden oynadığım need for spead unbounddada var ondada belgelerden bir dosyayı silince açılıyor ama oyuna girince yarışa girmeye çalıştığınızda yine atıyor bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Genelde saçma şekilde internet bağlantılı problemlet yazıyorlar bu durumlar için. Modem resetleyin, arkaplanda yapılanları izleyen, işleyen programlar varsa kapatmayı deneyin.

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Kullanıcı hesabından çık güzel insan sanki yeni başlıyormuşsun gibi tekrar gir sonra oyuna girerken kullanıcı hesabını tekrar yaz düzelecektir. Geçen aynısı bana oldu. ;)

1671015587440.png

Şu an aklıma gelmişken biraz takılıyorum :)

Son düzenleme:

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
önce ilk resimdeki ekran sonra diğer resimdeki görüntü geliyor kapanıyor hata kodu falan vermiyor
Valla güzel insan beni aşan bir durum çünkü ben steamdan giriyorum güncellemelerde de bazen yapıyor bunu bir kontrol et istersen. Hatta yeni çıktım oyundan sayende oyuna da girmiş oldum :)

KS

kelrasS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Valla güzel insan beni aşan bir durum çünkü ben steamdan giriyorum güncellemelerde de bazen yapıyor bunu bir kontrol et istersen. Hatta yeni çıktım oyundan sayende oyuna da girmiş oldum :)
canın sağ olsun yardım etme çaban yeter

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri