Bana da mantıklı gelmiyor ama Microsoft sitesinde genelde çözümler internet üzerine ve engelleme ihtimali var diye diğer programları kapatın diye gidiyor. Şimdi gördüğüm başka çözümde Visual C++uygulamalardan silip kendi sitesinden tekrar yükleyin diyor. Ben başka yerde denedim forza 4 dediğiniz gibi bir sorun olmadı. Orada da sitem işlemci amd ekran kartı 2060.Ama hocam oyun donduğu anda gpu kullanımı direkt %0 a düşüyor anında yani ekran kartı ilemi alaklı ki yoksa drive lerlemi alaklı bu gidişle format atıcam.
SİSTEM PC HOCASI GG6Sistem ne hocam?
C++ ne alaka?Bana da mantıklı gelmiyor ama Microsoft sitesinde genelde çözümler internet üzerine ve engelleme ihtimali var diye diğer programları kapatın diye gidiyor. Şimdi gördüğüm başka çözümde Visual C++uygulamalardan silip kendi sitesinden tekrar yükleyin diyor. Ben başka yerde denedim forza 4 dediğiniz gibi bir sorun olmadı. Orada da sitem işlemci amd ekran kartı 2060.
Hocam onlarda da sıkıntı olucağını düşünmüyorum niye diceksin çünkü pc yi aldığımdan beri hiç bir şeye ellemedim sadece ssd de yer oolmadığı için sildim ve geçen hafta yükledim böyle saçma bir sorunla karşılaştımBana da mantıklı gelmiyor ama Microsoft sitesinde genelde çözümler internet üzerine ve engelleme ihtimali var diye diğer programları kapatın diye gidiyor. Şimdi gördüğüm başka çözümde Visual C++uygulamalardan silip kendi sitesinden tekrar yükleyin diyor. Ben başka yerde denedim forza 4 dediğiniz gibi bir sorun olmadı. Orada da sitem işlemci amd ekran kartı 2060.
Microsoft sitesinde öyle yazıyomuş çözümlerC++ ne alaka?
Yok yani programlama dili ile ne alakası var onu çözemedim.Microsoft sitesinde öyle yazıyomuş çözümler
Programla dili olarak değil uygulamalardaki Visual C++ Redistributable, dosya yönlendirmeye yarıyordu sanırım. Bazı oyunlarda özellikle kendi yüklerdi uygulamayı. Çakışma sebebi bu olabilir diye çözüm sunmuşlar.C++ ne alaka?
Ha tamamdır, saol.Programla dili olarak değil uygulamalardaki Visual C++ Redistributable, dosya yönlendirmeye yarıyordu sanırım. Bazı oyunlarda özellikle kendi yüklerdi uygulamayı. Çakışma sebebi bu olabilir diye çözüm sunmuşlar.
Hocam acaba ben pcyi win11 e yükseltsem ? nası olurProgramla dili olarak değil uygulamalardaki Visual C++ Redistributable, dosya yönlendirmeye yarıyordu sanırım. Bazı oyunlarda özellikle kendi yüklerdi uygulamayı. Çakışma sebebi bu olabilir diye çözüm sunmuşlar.
O stabil değil, hiç gerek yok. Sorunsuz kullananlarda var ama gerek yok zaten sorun yaşıyorsunuz şuan.Hocam acaba ben pcyi win11 e yükseltsem ? nası olur
Win 10 daha stabil ama sizin durumunuz istisna belki işe yarayabilir. Yarama ihtimali için geçilir mi biraz şans hocam. İsterseniz geçin, kısa sürede geri dönüşte imkanı da var. Siz yine de kişisel dosyalarınızı yedekleyin.Hocam acaba ben pcyi win11 e yükseltsem ? nası olur
Bende öyle düşünüyorum ama hiçbir depolama yerinde yer yok şimdi nvidia uygulamalarını sildim bir daha yüklüyorum bakalım ne olucak.Win 10 daha stabil ama sizin durumunuz istisna belki işe yarayabilir. Yarama ihtimali için geçilir mi biraz şans hocam. İsterseniz geçin, kısa sürede geri dönüşte imkanı da var. Siz yine de kişisel dosyalarınızı yedekleyin.
Bende öyle düşünüyorum ama hiçbir depolama yerinde yer yok şimdi nvidia uygulamalarını sildim bir daha yüklüyorum bakalım ne olucak.
Yok hocam format atmadan düzelmicek galiba buDosya
Dosyalarınız büyük değilse one drive atabilirsiniz. hotmail hesabınızla giriş yapıp upload edin her zaman ulaşılabilir olarak kalsın.
Ayrıca internet servis sağlayıcınızla görüşün onlar belki güncelleme ya da başka çözüm sunabilir.
Çok dosya varsa uğraşmaya değeceğinin de garantisi yok. Microsoft store'dan alabilirsiniz ya da bir ay game pass ile ekstra depolama alana kadar bir süre idare ederseniz.Yok hocam format atmadan düzelmicek galiba bu
Formatı attım şimdi oyunu yüklicemÇok dosya varsa uğraşmaya değeceğinin de garantisi yok. Microsoft store'dan alabilirsiniz ya da bir ay game pass ile ekstra depolama alana kadar bir süre idare ederseniz.
Umarım düzelir. Gelişme olursa haber verirsiniz. Diğer sorun yaşayanlarda bilgilendirilmiş olur.Formatı attım şimdi oyunu yüklicem
Hocam saçma bir şekilde hala devam steam ile ilgilimi acaba ?Umarım düzelir. Gelişme olursa haber verirsiniz. Diğer sorun yaşayanlarda bilgilendirilmiş olur.
Steam üstünden oynayanlarda olabiliyormuş. Hocam çok fazla seçenek var. Sadece denemek için kablosuz bağlantıyla bağlanıyorsanız mobil veriden dener misinizHocam saçma bir şekilde hala devam steam ile ilgilimi acaba ?
Maalesef ethernet ileSteam üstünden oynayanlarda olabiliyormuş. Hocam çok fazla seçenek var. Sadece denemek için kablosuz bağlantıyla bağlanıyorsanız mobil veriden dener misiniz
Bi forumda gördüm güncellemeyi bekleyin felan diyo doğru olabilir bence ?Steam üstünden oynayanlarda olabiliyormuş. Hocam çok fazla seçenek var. Sadece denemek için kablosuz bağlantıyla bağlanıyorsanız mobil veriden dener misiniz