Foxconn 2A8C (HP 500B)

DytEkrem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese selamlar Foxconn 2A8C anakartım var güncel BIOS sürümünü hiçbir yerde bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Büyük ihtimalle MOD BIOS kullanacaksınız gibi duruyor.

Bu sayfaya bakabilirsiniz ancak sorumluluk kabul etmem bilginiz olsun. Sadece bulduğum MOD BIOS dosyasının linkini paylaştım.

KS

DytEkrem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Büyük ihtimalle MOD BIOS kullanacaksınız gibi duruyor.

Bu sayfaya bakabilirsiniz ancak sorumluluk kabul etmem bilginiz olsun. Sadece bulduğum MOD BIOS dosyasının linkini paylaştım.

Öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. Bu attığın sayfada 
  • H-IG41-uATX (OEM HP. 6.10) yazan dosyayı mı indirmem gerekiyor ? Şuanki BIOS versyonuma BIOS ekranından baktığımda 6.10 12/28/11 yazıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Şuan ki BIOS sürümünüz daha güncel görünüyor. Daha yüksek bir versiyon varsa anakartınızın sonuna BIOS MOD yazarak aratın bulduklarınızı bir okuyun ona göre güncelleme yapmak isterseniz yapabilirsiniz.

KS

DytEkrem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Şuan ki BIOS sürümünüz daha güncel görünüyor. Daha yüksek bir versiyon varsa anakartınızın sonuna BIOS MOD yazarak aratın bulduklarınızı bir okuyun ona göre güncelleme yapmak isterseniz yapabilirsiniz.

Anladım çok teşekkürler bunu yapmamdaki amaç RAM'im 1066 mhz de çalışıyor ama 1333 hızı normalde anakart destekliyor yazıyor fakat BIOS yükseltmesi olmadan 1333 RAM takamadım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İşlemci sınırı olabilir. Bazı işlemciler anakart desteklese bile belli bir frekans üzerindeki RAM 'i çalıştıramazlar.

KS

DytEkrem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İşlemci sınırı olabilir. Bazı işlemciler anakart desteklese bile belli bir frekans üzerindeki RAM 'i çalıştıramazlar.

İşlemcim  Intel® Core™2 Quad Q9550 desteklediğini düşünüyorum çözemedim bu işi :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İşlemci evet 1333MHz frekansı destekliyor. Anakart BIOS 'u sorun yaratıyor olabilir. Ancak yaptığınız OC işlemi de doğru olmayabilir. Yani siz çıkartamıyor olabilirsiniz kullandığınız ayarlarınız ile.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri