- Tepki
- 0
[font=Georgia,]RİCA EDİYORUM BANA YARDIMCI OLUN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM.SORUNUMU NOKTA ATIŞYLA ÇÖZEN KİŞİYE PARA ÖDÜLÜ VERİCEM OKADAR SIKILDIM ARTIK BU SORUNDAN[/font]
[font=Georgia,]Herkese iyi forumlar.[/font]
[font=Georgia,]Sistem özellikleri:[/font]
[font=Georgia,]Windows 10[/font]
[font=Georgia,]GPU: XFX R9 280x[/font]
[font=Georgia,]CPU: FX 8320[/font]
[font=Georgia,]Power supply: Aerocool 600W[/font]
[font=Georgia,]Anakart: M5a97LE r2.0[/font]
[font=Georgia,]Harddisk: Sandisk 480 GB ultra II[/font]
[font=Georgia,]RAM: HI Level 1333 MHz 4x2[/font]
[font=Georgia,]Oyunlarda aniden FPS düşmeleri oluyor. Şehir kurma ve strateji oyunlarında çoğunlukla daha fazla. FPS oyunlarında biraz daha az. Mesela 10 saniye düşüyor tekrar yükseliyor böyle sonsuza kadar devam ediyor.[/font]
[font=Georgia,]ETS2 oynarken 1 kere bile düşmüyor ama Warhammer oynarken sürekli düşüp yükseliyor.[/font]
[font=Georgia,]İkisinde de ısı değerleri aynı ekran kartı kullanımı aynı.[/font]
[font=Georgia,]FurMark ile 30 dakika GPU stress testi yaptım herhangi bir düşüş yok, 85 dereceyi gördüğüm halde ama oyunlarda böle.[/font]
[font=Georgia,]6-7 aydır sorun bu şekilde devam ediyor. Sistemde her şey güncel.[/font]
[font=Georgia,]Herkese iyi forumlar.[/font]
[font=Georgia,]Sistem özellikleri:[/font]
[font=Georgia,]Windows 10[/font]
[font=Georgia,]GPU: XFX R9 280x[/font]
[font=Georgia,]CPU: FX 8320[/font]
[font=Georgia,]Power supply: Aerocool 600W[/font]
[font=Georgia,]Anakart: M5a97LE r2.0[/font]
[font=Georgia,]Harddisk: Sandisk 480 GB ultra II[/font]
[font=Georgia,]RAM: HI Level 1333 MHz 4x2[/font]
[font=Georgia,]Oyunlarda aniden FPS düşmeleri oluyor. Şehir kurma ve strateji oyunlarında çoğunlukla daha fazla. FPS oyunlarında biraz daha az. Mesela 10 saniye düşüyor tekrar yükseliyor böyle sonsuza kadar devam ediyor.[/font]
[font=Georgia,]ETS2 oynarken 1 kere bile düşmüyor ama Warhammer oynarken sürekli düşüp yükseliyor.[/font]
[font=Georgia,]İkisinde de ısı değerleri aynı ekran kartı kullanımı aynı.[/font]
[font=Georgia,]FurMark ile 30 dakika GPU stress testi yaptım herhangi bir düşüş yok, 85 dereceyi gördüğüm halde ama oyunlarda böle.[/font]
[font=Georgia,]6-7 aydır sorun bu şekilde devam ediyor. Sistemde her şey güncel.[/font]