tamam sen beğendiysen sorun yok zaten güzel en baba markalardandır fractalKasayı zaten ben beğenmiştim ya abi dün sizede atmıştım oda dedi zaten çok iyi bir marka seçmişsin dedi inşallah öyledir çok teşekkür ederim abi sence fps sorunu çözülürmü
tamam sen beğendiysen sorun yok zaten güzel en baba markalardandır fractalKasayı zaten ben beğenmiştim ya abi dün sizede atmıştım oda dedi zaten çok iyi bir marka seçmişsin dedi inşallah öyledir çok teşekkür ederim abi sence fps sorunu çözülürmü
Bu arada evet abi yurtdışındayım bin pişman oldum mediamarktan böyle bişey aldığımatamam sen beğendiysen sorun yok zaten güzel en baba markalardandır fractal
orada nerden buldun media markıBu arada evet abi yurtdışındayım bin pişman oldum mediamarktan böyle bişey aldığıma
Mediamarkt burdan Türkiye’ye geldi abiorada nerden buldun media markı
HAH sen bidaha kasa alırken sor buraya
ben en son orada kapatıyo diye duymuştum baya önce ondan sordumMediamarkt burdan Türkiye’ye geldi abi![]()
Abi madem böyle uzun konuştuk bir soru daha sorayım sana bu işlemlerin hepsini yaptıktan sonra fps eski haline gelecek mi yoksa başka bir ayarmı yapmak gerekecek çünkü ben baya taktım kafaya adamlar aynı sistemle 1080p de 300 fps alıyor ben en düşük ayarlarda çok düşün bişeyler tutuyor gibi sanki bu sadece sıcaklıktan mı hakkaten çok tuhafıma gitti senin çok kafanı ağrıtırım ben valla halkını helal et abiben en son orada kapatıyo diye duymuştum baya önce ondan sordum
bende i7 7700k var 100 derecelrde çalışıyordu sağlam bir oyuna girdiğimde hem fps düşüyordu hem drop giriyordu hava soğutucu aldım droplar düzeldi vs. ama senin ekran kartında ısınıyor olabilr kasan çok dar oda sıknıt yaratır sen onları takınca birdaha test yap yüksek ihtimal düzelirAbi madem böyle uzun konuştuk bir soru daha sorayım sana bu işlemlerin hepsini yaptıktan sonra fps eski haline gelecek mi yoksa başka bir ayarmı yapmak gerekecek çünkü ben baya taktım kafaya adamlar aynı sistemle 1080p de 300 fps alıyor ben en düşük ayarlarda çok düşün bişeyler tutuyor gibi sanki bu sadece sıcaklıktan mı hakkaten çok tuhafıma gitti senin çok kafanı ağrıtırım ben valla halkını helal et abi
Bilgisayardan yazılımsal olarak derecesine bakmadım ama resim atmıştım ya dün yan kapağı açık oynuyorum kalorifer gibi yüzüme sıcaklık vuruyor kasadan bide fanı az ya ondan da dediğin gibi ısınıyor olabilirbende i7 7700k var 100 derecelrde çalışıyordu sağlam bir oyuna girdiğimde hem fps düşüyordu hem drop giriyordu hava soğutucu aldım droplar düzeldi vs. ama senin ekran kartında ısınıyor olabilr kasan çok dar oda sıknıt yaratır sen onları takınca birdaha test yap yüksek ihtimal düzelir
ya zaten %100 senin ekran akrtı 85 i görüyodur kasanda fan yokBilgisayardan yazılımsal olarak derecesine bakmadım ama resim atmıştım ya dün yan kapağı açık oynuyorum kalorifer gibi yüzüme sıcaklık vuruyor kasadan bide fanı az ya ondan da dediğin gibi ısınıyor olabilir
Bakalım abi inşallah hafta sonuna kadar gelir de işlemleri yapar denerim bi değişmeyecek olursa ben seni gene rahatsız ederim. Vaktinden aldık hakkını helal et cevapların için çok teşekkür ederimya zaten %100 senin ekran akrtı 85 i görüyodur kasanda fan yokişlemci desen zorlasan 95 dereceyi görür
helal olsun kardeşim ne demek eğer soğutucyu sen takıcaksan bir kaç video izle öyle yapBakalım abi inşallah hafta sonuna kadar gelir de işlemleri yapar denerim bi değişmeyecek olursa ben seni gene rahatsız ederim. Vaktinden aldık hakkını helal et cevapların için çok teşekkür ederim
Aynen abi hepsini kendim yapacağım ne olacakmış yapamazsam en kötü seni ararımhelal olsun kardeşim ne demek eğer soğutucyu sen takıcaksan bir kaç video izle öyle yap