Fps düşüklüğü ve sabitliği

Samte

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar pc hocası gg2 bilgisayarını aldım anakartım gtx 1650 henüz outlast 2 oynadım ve fps 77de kalıyor ve yukarı çıkmıyor fps sabitleme vs kapalı nvdia seçeneklerinin çoğunu ayarladım yardımcı olabilir misiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Oyunda V-Sync ayarını kapatın.
Monitörünüzün marka modelini yazın.
Başka bir oyunda deneme yapıp sonuca bakın.
Sürücülerin güncel olduğundan ve çipset dahil kurulu olduğundan emin olun.

KS

Samte

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam Vysnc monitörden kapadım hp v24 modeli monitör var. LoLde pc hocası vşdeosunda full ayarlarda 250 fps aldığını gösteriyor fakat ben orta koridora gelince 150den aşağı düşüyor. Ayarlarım da güncel hocam ilginiz için teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aynı oyunda mı düşüyor FPS miktarınız? Genel olarak FPS oyuna bağlı değişkenlik gösterir özellikle online oyunlarda. MSI Afterburner ile oyun için GPU, CPU ve RAM durumlarınız ile FPS durumunuzu gösteren birkaç oynanıştan SS alıp paylaşır mısınız. Bakalım bir yük durumu vs. sorunu var mı.

KS

Samte

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam mail adresiniz ya da size ulaşabileceğim başka biryer var  mıdır buraya fotoğraf yüklemekte sorun yaşıyorum

KS

Samte

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam o sitelerde bir fotoğrafı saatlerdir bekliyorum bir kaç kez de denedim fakat olmuyor. Yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Bir şekil çaresine bakmya çalışacağım. Forumda fotoğraf yükleyebilseydik iyiydi :

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Resimlerinizi https://imgbb.com/ veya Google Fotoğraflar yada Google Drive gibi bir yere upload edebilirsiniz ve link paylaşabilirsiniz. Video içinde Yotube veya yine Drive vb. siteleri kullanabilirsiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sizin ekran kartı kullanımınız bayağı yarı yarıya hatta daha fazla düşük seviyelerden. 35-40% civarında kullanılıyor kart bu normal değil. Kartın sürücüsünü doğru kurduğunuzdan emin siniz değil mi? GTX 1650 ve işletim sisteminize uygun sürücüyü kurdunuz?

Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri bu konumdan ayarlarınızı Yüksek performans moduna alın.

Son olarak NVIDIA Denetim Masası ayarlarını açın ve 3D Ayarlarının Yönetilmesi sekmesinden Genel adı altında Güç yönetimi modu ayarını Maksimum performansı tercih et yapın ve ayarları Uygula deyip deneyin. Ayrıca yine bu Genel sekmesi altında V-Sync(Düşey senkronizasyon) ayarınızın 3D uygulama ayarlarını kullan olarak seçildiğine emin olun.

KS

Samte

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam dediğiniz her şeyi zaten yapmıştım nvıdıa sürücüsünü kontrol ettim ve bir yanlışlık olmasın diye tekrardan yükleme yaptım. Değişen bir şey yok maalesef.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bizim tanıtım videosunda RAM miktarı (2x8)16GB mı yoksa 8GB mı? Çift kanal bellek daha fazla FPS verir ondan soruyorum bunu. Eğer 8GB ise oda değildir. BIOS üzerinden XMP ayarınızın açık olduğundan emin olun. BIOS güncellemenizi kontrol edin güncel değilse güncelleyin. Tüm bunlar değilse sorun firma ile iletişime geçin böyle bir sorun var diye belirtin. Başka önereceğim bir şey kalmadı. Sürücü değil ayarlardan değil format önerirdim ama zaten sıfır sistem oda değildir.

KS

Samte

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim dediklerinizi yaptım.Bir sonuca varamadım.Firmayla maalesef iletişime geçemiyorum :( telefona mesajlara maillerime bakmıyorlrlar.Oysaki pc hocasının önerdiği bir firmaydı. Teşekkürler tekrardan.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Pandemiden dolayı bir yoğunluk vs. olabilir yada hafta sonu filan ulaşmaya çalıştıysanız o yüzdende olabilir. Tekrar ulaşmaya çalışın bir sonuç alamazsanız sipariş numaranızı isteyeceğim firma ile doğrudan biz iletişime geçeriz size geri dönüş yapmaları için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri