- Tepki
- 0
Kolay gelsin hepinize iyi forumlar. Ben bilgisayarımı yavaş yavaş toplaya toplaya bi üstüne ekleye ekleye ilerledim. Bundan yaklaşık 4 ay önce bilgisayar kasam yaklaşık 1 metreden yere düştü ve kasanın metali kırıldı. Sonrasında ise fps düşüklüğü başgösterdi ama aşırı ciddi değildi hem yayın açıp hem 2. ekranımı kullanıp hem de oyun oynayamaz oldum. Sonrasında yavaş yavaş parçaları değiştirdim HDD leri kaldırdım Anakartı değiştirdim Ekran Kartımı değiştirdim son olarak da Kasayı değiştirdim. O kaza sırasında bilgisayarda olup hala değişmeyen 3 parça var 1: Ram 2: İşlemci 3: Power Donanımdan sayarsak düşmedi ama ekranım da aynı duruyor.
Şuan bilgisayarım şu şekilde : Ryzen 7 1700 - AMD Radeon 5700XT - 16 GB Hyperx 2666mhz ram - Asus TUF B-450 Gaming ---- 600W da powerım var. Ve şuan bırakın yan ekranı kullanmayı discord üzerinden yayın açtığım anda fps im 60-70 arasında oluyor ve gözle görülecek şekilde sanki 30-40 fps mişim gibi oynuyorum. Nedeni sizce nedir ? O kadar para verip ekran kartı değişimine bile gitmişken bu şekilde bir sorunla karşılaşmam aşırı can sıkıcı.
Şuan bilgisayarım şu şekilde : Ryzen 7 1700 - AMD Radeon 5700XT - 16 GB Hyperx 2666mhz ram - Asus TUF B-450 Gaming ---- 600W da powerım var. Ve şuan bırakın yan ekranı kullanmayı discord üzerinden yayın açtığım anda fps im 60-70 arasında oluyor ve gözle görülecek şekilde sanki 30-40 fps mişim gibi oynuyorum. Nedeni sizce nedir ? O kadar para verip ekran kartı değişimine bile gitmişken bu şekilde bir sorunla karşılaşmam aşırı can sıkıcı.