FPS Düşüklüğü

enesos332

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Amd Ryzen r5 1600
Corsair 16 gb (2x8) 3000 mhz ram
Asus rog strix 6 gb gtx 1060 ekran kartım var
En son nvidia driver güncelleyince sadece CS:GO da fpsim düştü normalde 250 300 alıyordum şimdi 160 üstüne çıkmıyor.
Eski sürümüne geri döndürdüm düzelmedi. Sıfırdan format attım, denedim düzelmedi ama sadece CS:GO da böyle diğer bütün oyunlarda normal fpsimi alıyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
CSGO da CONSOL'u aç ve şu komutu gir fps_max 0 bu FPS kilidini kaldırıyor. 0 yerine maxsimum istediğin sayıyı yazabilrisin 0 yapınca hiç kilit olmuyor.

KS

enesos332

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
denedim düzelmiyor hatta onu geçtim drop yiyiyorum 70 e falan düşüyor

KS

enesos332

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yok ultra kullanırsam adamları göremem o yüzden en düşük ayarlarda 1080 p deoynuyorum CS:GO yu

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Şimdi şöyle bir mevzu da var hocam ayarları yuksekteyken gpu kullanımı arttığı için FPS artışı görebilirsiniz onu demek istedim

KS

enesos332

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tamam yapıp geri dönerim hemen

valla akıcı bir şekilde pubg falan oynuyorum hiçbir sıkıntı yok ama csgo da öyle değil

https://hizliresim.com/EPn7ZB bunlar değerlerim oyun en düşükte ve 1080 p de daha önce 220 nin 200 ün altına düşmeyen oyun şimdi aldığı fps bu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
enesos332' Alıntı:
tamam yapıp geri dönerim hemen

valla akıcı bir şekilde pubg falan oynuyorum hiçbir sıkıntı yok ama csgo da öyle değil

https://hizliresim.com/EPn7ZB bunlar değerlerim oyun en düşükte ve 1080 p de daha önce 220 nin 200 ün altına düşmeyen oyun şimdi aldığı fps bu

Atttığın resime bakarak şunu söylemek mümkün sistemin darboğaz yapıyor. GPU kullanımı %10 larda CPU kullanımı %90 larda. Diğer oyunlarda sorun yok ise 3 şey buna sebep olur birincisi sürücü kaynaklı belki nvidia sürücüsünde bir sorun vardır. İkincisi sistemindeki başka bir yazılım FPS düşüklüğüne sebep oluyor olabilir. Son olarak virüs olabilir. Tavsiyem önce sistemde virüs taraması yapın sonra sistem ve GPU güncellemelerini kontrol edin ve son olarak oyun oynarken sistemde başka bir program çalıştırmayın. Ve eğer kullanmıyorsanız NVIDIA Shadowplay, XBox Game DVR ve Windows 10 Oyun Modunu kapatın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri