fps oyun için fare önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
fps oyunlarına yönelik tercihen rgb ve makro destekli 200 lirayı aşmayacak fare önerebilir misiniz?

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
up! enes hocam uğur hocam önerilerinizi bekliyorum hocam ve tabi ki de diğer forum sakinlerinin görüşlerinide

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İndirimdeler ikisinden birisini al çok başarılı ürünler.

Cooler Master MasterMouse MM530 RGB - 199,00 TL - Bu rün 50-60 TL kadar indirimli ve özellikleri fiyat bandındaki kaliteli markalar içinde iyi.

HyperX Pulsefire Core RGB 6200 DPI - 199,00 TL - Keza buda yukarıdaki gibi 30 TL kadar indirimli ve özellikleri fiyat bandındaki kaliteli markalar içinde iyi. Hafif Pençe tutuşuna sahip bu ürün.

eSPOR için bu modelde gayet iyi ve tercih edilen bir ürün ancak ben olsam yukarıdakileri alırdım. Pençe tutuşuna sahip bu ürün.
Thermaltake TT eSPORTS IRIS Optical - 159,00 TL

Çok tutulan bir üründe aşağıdaki. Ama tutuşu biraz alçak bir mouse, öyle kullanamazsan tercih etme.
Steelseries Rival 110 - 164,00 TL

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam corsair harpoon nasıl birde pubg csgo tarzı oyunlar ve knight metin2 gibi macro gerektiren oyunlarda dediklerinden hangisi daha iyi

Oğuzhan Koşar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben msi ds 300 kullandım n11 de 199 tl . Uğurun önerdiği mm 530 kadar iyi olmasada 2 3 yıl kullandım memnundum içerisinde ağırlık ayarı felanda vardı ama biraz büyük , benim boy 1.80 benım elime azcık büyük geliyordu

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Msı ekipman konuusnda psk başarılı bulmuyorum genel olarak bileşenlerde çok başarılılar ekipman konusunda ki firmalar zaten açıkcası ortada :)

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
teşekkürler yardımlarınız için cooler masterı sipariş ettim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri