FPS Oyun Önerileri (Mart 2022)

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba,

İmzamda yer alan laptopta oynamak üzere (GTX 1050&i5 8300) single-player, gerçekçi, güzel atmosferli FPS oyunları arıyorum. Çoğu oyunun oynama süresi bana kısa geliyor, kısa oynama süresine rağmen kesinlikle değeceğini düşündüğünüz oyunları da yazabilirsiniz.

Multiplayer modunun olup olmaması önemli değil, sadece single oynayacağım. Bu konuda foruma konu açmamın en büyük nedeni de bu. FPS türündeki oyunların çok büyük bir çoğunluğu online odaklı yapılıyor. En son oynadığım kaliteli single-player FPS oyun Medal of Honor'un hangi oyunu olduğunu bilmediğim bir oyundu... Grafiklerin, oyunun eski olmasının çok bi önemi yok zaten ekran kartı GTX 1050.

Edit: Gerçekçi ve güzel atmosferliden kastım sadece WW temaları değil. Farklı temalarda oyunlar da olur.

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
RE: FPS Oyun Önerileri

sisou' Alıntı:
İmzamda yer alan laptopta oynamak üzere (GTX 1050&i5 8300) single-player, gerçekçi, güzel atmosferli fps oyunları arıyorum. Çoğu oyunun oynama süresi bana kısa geliyor, kısa oynama süresine rağmen kesinlikle değeceğini düşündüğünüz oyunları da yazabilirsiniz. Multiplayer modunun olup olmaması önemli değil, sadece single oynayacağım. Grafiklerin, oyunun eski olmasının çok bi önemi yok zaten ekran kartı GTX 1050.

Edit: Gerçekçi ve güzel atmosferliden kastım sadece WW temaları değil. Farklı temalarda oyunlar da olur.
Rainbow six siege öneririm indirime girdiğinde deluxe olanını alın 45 TL

KS

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
RE: FPS Oyun Önerileri

Aras_1' Alıntı:
sisou' Alıntı:
İmzamda yer alan laptopta oynamak üzere (GTX 1050&i5 8300) single-player, gerçekçi, güzel atmosferli fps oyunları arıyorum. Çoğu oyunun oynama süresi bana kısa geliyor, kısa oynama süresine rağmen kesinlikle değeceğini düşündüğünüz oyunları da yazabilirsiniz. Multiplayer modunun olup olmaması önemli değil, sadece single oynayacağım. Grafiklerin, oyunun eski olmasının çok bi önemi yok zaten ekran kartı GTX 1050.

Rainbow six siege öneririm indirime girdiğinde deluxe olanını alın 45 TL

Hocam bildiğim kadarıyla online rekabetçi bir oyun R6. Single-player bi deneyim istiyorum ben.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Cvp: FPS Oyun Önerileri (Mart 2022)

Her oyun testinde söylerim favorim DOOM Eternal'dır. Aksiyon, hız, sürekli olay, BOSS'lar, hareket ve olayları çözmek için kafayı bazen yedirten senaryolar var. İlk tavsiyem bu yönde olur.

Diğer tarafta biraz Prototype'a benzetsem de Rainbow Extraction çıktı. O da güzel oynanabilir.

Diğer önerilerim;

• Borderlands 2
• God of War
• Elden Ring
• Halo: The Master Chief
• Call of Duty: Cold War Story
• Call of Duty: Vanguard
• TitanFall 2
• Far Cry 6

MuhammedColaker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Herkes God of War, Elden ring yazmışta, GTX 1050 ekran kartında 2 GB Vram var yani God of War , Elden ring oyununu düşük ayarlarda bile sabit 60 fps oynaman zor.  FPS oyunu olarak sana önerilerim;
  1. Crysis Remastered
  2. Rise of Tomb Raider
  3. Metro 2033 serisi

Batua69

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68

Bioshock serisini öneririm (Başyapıt)
COD MW serisi
Crysis serisi