fps oyunları için kulaklık önerisi

Sarsılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba iyi akşamlar iyi forumlar

500/700 ₺  arasında fps oyunları için f/p kulaklık tavsiyeleri alabilir miyim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
  1. Cougar Immersa Ti Stereo - 513 TL - Stereo bir ürün ama titanyum kaplı sürücüleri var. Bu yüzden bass ve tiz odağında ses ayrımı çok iyi bir üründür. Mikrofon kalitesi de aynı şekilde gayet kalitelidir.
  2. Xiaomi 1More H1005 Triple Driver 7.1 - 549 TL - Dün 399 TL den indirime girmişti. Yine çok kaliteli ses ve mikrofon yapısında bir üründür.
  3. MSI IMMERSE GH50 7.1 - 599 TL - F/P odağı yüksek bir üründür ama benim ilk tercihim olmazdı. Sadece F/P oranı iyi diye öneriyorum.
  4. HyperX Cloud Silver Stereo - 599 TL - Artık eski bir ürün sayılır ama bu fiyata iyi bir seçenek. Alınabilir bir ürün.
  5. HP Omen Blast 1A858AA 7.1 - 644 TL - Stereo modeli çok çok iyi bir üründü ve 7.1 versiyonuna güncellenmiş haliyle de çok başarılı bir üründür.
  6. HP X1000 7HC43AA 7.1 Kablosuz - 653 TL - Yukarıdaki HP ürününün kablosuz hali gibi düşünün. F/P oranı çok başarılı bir üründür. Ancak genelde FPS oyuncuları kablosuz ürünlerden uzak dururlar bilginiz olsun. Kötü değiller sadece ses aktarımı kablo ile halen daha çok daha başarılı.
  7. Corsair Void Elite 7.1 - 749 TL - Bütçenizi biraz aşıyor ama fiyatı güzel inmiş o yüzden koyuyorum listeye. Normalde bu ürün ailesinde sorun yaşayan çok insan var ama Elite modelinde pek fazla sorun yaşayan görmedim. Alınabilir bir ürün.
700 TL ye kadar önerebileceğim en iyi ürünler bunlar. Ben olsam 1/2/5 ve 6 numara arasından seçim yapardım ki benim için bile zor bir karar olurdu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri