FPS Oyunları İçin Kulaklık Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deck4rd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Merhaba arkadaşlar, şuan kullandığım kulaklık Trust GXT 420 Rath ancak dip ses sorunu, mikrofon sıkıntı sı ve ayak ve çevre seslerini ayırt edemiyorum dolayısıyla yeni kulaklık arayışındayım. Arayışlarına göre 2 kulaklık modeli buldum ancak tam emin değilim. Birincisi HS50 Pro ses kasma için çok başarılı olduğu söyleniyor fakat mikrofonu sıkıntı çıkarttığını dair yorumlar var ve harici ses kartı yok. İkincisi ise Asus Tuf H7 modeli, bu model hakkında fazla yorum yok iyi deniyor harici ses kartı var ve USB girişlidir. Sizlerden 500-700 lira arası kulaklık tavsiyesi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

LordGrimTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1.Kingston HyperX Cloud Stinger Core 7.1 - 389TL cebimde param kalsın diyorsanız düşük bütçeli iyi performans veren bir ürün.
2.Cougar Immersa Ti - 441TL Titanyum sürücülü gerçekten kaliteli bir kulaklıktır 7.1 olmamasına rağmen bir çok 7.1 kulaklıktan daha iyi ses performansı vardır mikrofonu da gayet kalitelidir.
3.HyperX Cloud Core 7.1 - 572TL fiyatına göre gerçekten başarılı bir yapım. Cloud 2 yerine kullanılabilir.
4.Cougar Immersa Pro Ti 7.1 - 800TL 2. seçenekteki Immersa modelinin daha gelişmiş ve daha iyi bir versiyonudur hem 7.1 surround ses sistemi de bulunmakta. Yalnız 100tl bütçeyi aşmak durumundasınız.

Benim tercihim 4>2>3>1 yönündedir 100TL daha bütçeye ilave edip 4 numaralı kulaklığı almanızı tavsiye ederim.

KS

Deck4rd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
LordGrimTR' Alıntı:
1.Kingston HyperX Cloud Stinger Core 7.1 - 389TL cebimde param kalsın diyorsanız düşük bütçeli iyi performans veren bir ürün.
2.Cougar Immersa Ti - 441TL Titanyum sürücülü gerçekten kaliteli bir kulaklıktır 7.1 olmamasına rağmen bir çok 7.1 kulaklıktan daha iyi ses performansı vardır mikrofonu da gayet kalitelidir.
3.HyperX Cloud Core 7.1 - 572TL fiyatına göre gerçekten başarılı bir yapım. Cloud 2 yerine kullanılabilir.
4.Cougar Immersa Pro Ti 7.1 - 800TL 2. seçenekteki Immersa modelinin daha gelişmiş ve daha iyi bir versiyonudur hem 7.1 surround ses sistemi de bulunmakta. Yalnız 100tl bütçeyi aşmak durumundasınız.

Benim tercihim 4>2>3>1 yönündedir 100TL daha bütçeye ilave edip 4 numaralı kulaklığı almanızı tavsiye ederim.

Hyperx Cloud 2 ,Asus Tuf H7 ve Cooler Master Mh650 hakkında ne düşünüyorsunuz?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cloud 2 yerine önerinizi yaptım. Cloud 2 artık eski bir ürün onun yerine güncel bir ürün almak daha mantıklı olur. TUF H7 ürününün bazı eksiklikleri var ama fena bir üründürdir. Ancak önerdiğim ürünler kadar başarılı değil. MH650 ürünü önerdiğim ürünlerden 1 numaraya alternatif düşünülebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri