Soru Fps Oyunlarında Öncelikli Olarak Hangi Ekipman Daha Önemli?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Merhaba arkadaşlar,

FPS oyunlarında yani Valorant ve CS:GO gibi oyunlarda öncelik sizce neye verilmesi lazım? Ama donanımlardan bahsetmiyorum; ekran kartı, RAM, işlemci gibi şeylerden değil. Klavye, mouse, kulaklık gibi ekipmanlardan bahsediyorum.

Ron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Merhaba arkadaşlar,

FPS oyunlarında yani Valorant ve CS:GO gibi oyunlarda öncelik sizce neye verilmesi lazım? Ama donanımlardan bahsetmiyorum; ekran kartı, RAM, işlemci gibi şeylerden değil. Klavye, mouse, kulaklık gibi ekipmanlardan bahsediyorum.
kulaklık mouse klavye mouse ile kulaklık yer değişebilir hatta kulaklık sona bile koyulabilir ben cok önemsemiyorum klavye ve mouse kesinlikle daha önemli şahsi fikrim

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Merhaba arkadaşlar,

Hocam mouse en önemlisi klavye eski tip kablolu birşeyde kullansanız olur son teknoloji manyetik switch 8k klavyelere gerek yok,kulaklıkta çok önemli değil zaten 900tl'ye alacağın kulaklık işini fazla fazla görür.

Klotho

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba arkadaşlar,

ilk önceliğin mouse olmalı bence sonra kulaklık ve klavye

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri