Fps Sorunu

kedekraqn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhabalar iyi günler 

Call Of Dutty Warzone da 80-90 fps alıyordum normal ayarlarda anti-alising de en sondaydı daha sonradan fps sorunları yaşamaya başladım şuan oyunun ilk başlarında düşün ayarlarda anti-alising kapalı 
olarak oynadığımda fps güzel 80-90 bina içlerinde 100 olabiliyor

sistemim şöyle
Ryzen 5 1600 af 
gigabyte windworce gtx 970 ekran kartı
anakart gigabyte b450m s2h
ram 16 gb 

yardımcı olursanız teşekür ederim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer tek bir oyuna özel bir durumsa oyun güncellemesi yada ekran kartı sürücüsü odaklı sorununuz olabilir ki sonradan olduysa bunlardan birisidir.

Önce oyun dosyalarına doğrulama yapın eksik yada hatalı bir şey varsa dosyalarda düzeltilir. Yok bu işe yaramaz ise önce ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp tekrar kurun işe yaramaz ise yine aynı yazılım ile kaldırıp sürücüyü bir önceki ekran kartı sürücüsüne dönüp deneyin. Oda işe yaramaz oyunu kaldır kur yapın.

KS

kedekraqn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
ugur.gozaydin' Alıntı:
Eğer tek bir oyuna özel bir durumsa oyun güncellemesi yada ekran kartı sürücüsü odaklı sorununuz olabilir ki sonradan olduysa bunlardan birisidir.

Önce oyun dosyalarına doğrulama yapın eksik yada hatalı bir şey varsa dosyalarda düzeltilir. Yok bu işe yaramaz ise önce ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp tekrar kurun işe yaramaz ise yine aynı yazılım ile kaldırıp sürücüyü bir önceki ekran kartı sürücüsüne dönüp deneyin. Oda işe yaramaz oyunu kaldır kur yapın.

Pubg de felan sorun yok geçen yıl  nasılsa aynı ama warzone da büyük bir değişim var

Birde bu DDU programında neleri seçeceğim acaba yardımcı olabilirmisiniz ? indirdim kurdum amd bişeyleri felan sil yazıyodu tedirgin oldum biraz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu linkteki videolardan birisini izlerseniz faydası olacaktır. Aslında basittir kullanımı. Windows 'u Güvenli Mod ile başlatın ve yazılımı çalıştırın. Daha sonra yazılımın önerdiği ayarlar ile ekran kartınız hangi marka ise o butona basıp kaldırma işlemi başlatıyorsunuz.

KS

kedekraqn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu linkteki videolardan birisini izlerseniz faydası olacaktır. Aslında basittir kullanımı. Windows 'u Güvenli Mod ile başlatın ve yazılımı çalıştırın. Daha sonra yazılımın önerdiği ayarlar ile ekran kartınız hangi marka ise o butona basıp kaldırma işlemi başlatıyorsunuz.

teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri