ekranın kaçsa o kadar hz görürsün zaten bu 500 600 fps olayı çok takılacak birşey değilMerhabalar toplama sistem aldım Ryzem 5 7600x 4060ti 32gb 6000mhz ddr5 ram izlediğim videoda 500-600fps arası alıyordu ama benim sistemim 300-400 arası ne yapabilirim
360 ama sabit alamıyorumekranın kaçsa o kadar hz görürsün zaten bu 500 600 fps olayı çok takılacak birşey değil
FPS yi uzun süreli sabit bir şekilde alamassınız sürekli değişir normali budur.360 ama sabit alamıyorum
Valorantta ayarı var demek istediğim o değlFPS yi uzun süreli sabit bir şekilde alamassınız sürekli değişir normali budur.
Sistemi satan firma videosunda yüksek FPS veriyor aynı sistem sizde düşük FPS mi veriyor ? Videoda ayarları gösteriyorsa oradan bakıp aynı ayarları yapabilirsiniz.Valorantta ayarı var demek istediğim o değl
Yaptım firmaya yazdım zamanlar artar dedi o mantıksız geldiSistemi satan firma videosunda yüksek FPS veriyor aynı sistem sizde düşük FPS mi veriyor ? Videoda ayarları gösteriyorsa oradan bakıp aynı ayarları yapabilirsiniz.
Evet zamanla artar demeleri biraz saçma en azından sistemi güncelledikce artar demeleri daha mantıklı. Siz Bios, windows ve ekran kartı güncellemerini kontrol edin varsa güncelleyin, Biosdan da otomatik Expo XMP D.O.C.P varsa onu profile 1 yapıp deneyin. Birde Nvidia denetim masası ayarlarının nasıl olması gerektiğine Youtubeden göz atın küçük bir ayrıntısı vardır sorun çözülür.Yaptım firmaya yazdım zamanlar artar dedi o mantıksız geldi
TeşekkürlerEvet zamanla artar demeleri biraz saçma en azından sistemi güncelledikce artar demeleri daha mantıklı. Siz Bios, windows ve ekran kartı güncellemerini kontrol edin varsa güncelleyin, Biosdan da otomatik Expo XMP D.O.C.P varsa onu profile 1 yapıp deneyin. Birde Nvidia denetim masası ayarlarının nasıl olması gerektiğine Youtubeden göz atın küçük bir ayrıntısı vardır sorun çözülür.
Muhtemelen fpsiniz artmayacak. Güncelleme aldıkça sistemlerdeki oyun fpsi değişir buna sizin yapacağınız bir müdahale yok malesef.Valorantta ayarı var demek istediğim o değl