- Tepki
- 0
ryzen 5 5500 rx 6600 ve 16 gb ram ve 512 gb ss dim var kasalı. cs go 2 oynarken yüksek ayalarda 60 fps ye kadar düşüyor bazen nedeni ne olabilir?
Sürücüleri güncelle ramlar kaç mhz de çalışıyor onu kontrol et. Monitör den kaynaklı fps sabitleme varsa kaldır.ryzen 5 5500 rx 6600 ve 16 gb ram ve 512 gb ss dim var kasalı. cs go 2 oynarken yüksek ayalarda 60 fps ye kadar düşüyor bazen nedeni ne olabilir?
ramlare biosdan ayarladım ve şimdi kopntrol ettim 3200mhz de çalışıyorlar olması gerektiği gibi.fsp sabitleme olsa zaten benim ekranım 165 hz olduğu için 165 e sabitlerdi ama o da olmuyor. ve bu sistemi pc hocasından aldım. hangi sürücüleri güncellemem lazım ve nasılş bakarım güncel mi değil mi diye teşekkürler cevabın için.Sürücüleri güncelle ramlar kaç mhz de çalışıyor onu kontrol et. Monitör den kaynaklı fps sabitleme varsa kaldır.
Monitör hz değeri 165'e ayarlı mı hocam? 60 hz olmasın?ramlare biosdan ayarladım ve şimdi kopntrol ettim 3200mhz de çalışıyorlar olması gerektiği gibi.fsp sabitleme olsa zaten benim ekranım 165 hz olduğu için 165 e sabitlerdi ama o da olmuyor. ve bu sistemi pc hocasından aldım. hangi sürücüleri güncellemem lazım ve nasılş bakarım güncel mi değil mi diye teşekkürler cevabın için.
Monitörün hz değeri 165 hze ayarlı.Ve şimdi pc hocasının benim bilgisayarımla(yani aldığım bilgisayarın videosunda) csgo 2 de düşük ayarlarda ortalama 200-300fps alıyor aynı bilgisayar özellikleriyle ama bende deniyim dedim düşük ayarlara alıp ve ayarları düşüğe çekmeme rağmen 100-160fps arası gidip geliyor vallahi bendd anlamadım neden böyle.Monitör hz değeri 165'e ayarlı mı hocam? 60 hz olmasın?
Şu ayarları yapar mısınız:Monitörün hz değeri 165 hze ayarlı.Ve şimdi pc hocasının benim bilgisayarımla(yani aldığım bilgisayarın videosunda) csgo 2 de düşük ayarlarda ortalama 200-300fps alıyor aynı bilgisayar özellikleriyle ama bende deniyim dedim düşük ayarlara alıp ve ayarları düşüğe çekmeme rağmen 100-160fps arası gidip geliyor vallahi bendd anlamadım neden böyle.
Zaten bu ayarlarda şimdi kontrol ettim pc açıktı.Şu ayarları yapar mısınız:
Dikey eşitleme>Devre dışı
Oyun içi maksimum fps>1000
Bilgisayar güç modu>maksimum performansa alıp deneyin birde hocam.Zaten bu ayarlarda şimdi kontrol ettim pc açıktı.