Öneri Fps Tarzi Oyunlar İçi̇n Kulaklik Ve Klavye Öneri̇si̇ Yapabi̇li̇r Mi̇si̇ni̇z ?

yukiii38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşlar merhabalar Klavye ve Kulaklık alacağım genelde Fps tarzı oyunlar oynuyorum. Şuan kullandığım kulaklık hyperx Cloud 2 kablolu versiyon kullanıyorum.
Klavye ve kulaklığımı güncellemek istedim.
Klavye olarak Sikakeyb Castle HM80 i düşündüm
Kulaklık olarak HyperX Cloud 3 Kablosuz versiyon düşündüm sizce nasıl bir kombin olur bu ikisi

TelefonLazım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhabalar Klavye ve Kulaklık alacağım genelde Fps tarzı oyunlar oynuyorum. Şuan kullandığım kulaklık hyperx Cloud 2 kablolu versiyon kullanıyorum.
Kulaklık olarak HyperX Cloud 3 Kablosuz versiyon düşündüm sizce nasıl bir kombin olur bu iki
WLMouse Ying75 CF

şsf1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kulaklık olarak HyperX Cloud 3 Kablosuz versiyon düşündüm sizce nasıl bir kombin olur bu ikisi

İbo2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam merhaba ne yaktınız aldınız almadıysanız önerim

sorxez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, uzun zamandır rekabetçi oyunlar oynayan biri olarak ses kasmanın önemini bilirim. Bir çok kafa üstü kulaklık denedim fakat hiçbirinden istediğim performansı alamıyordum. Daha sonra izlediğim bir video ile birlikte IEM (kulak içi) kulaklık kullanmaya başladım ve aradığım şeyin tam olarak bir IEM kulaklık olduğunu anladım. Uzun süredir FiiO FH3 kullanıyorum ve çok memnunum. Pazarlama için yapılan gereksiz süslemelerden uzak, üst düzey ses performansı sunan ve oyunlarda da yer/yön tayini bakımından birçok kafa üstü "oyuncu" kulaklığından çok daha iş çıkarıyor. İhtiyacınıza ve zevkinize göre bir kulaklık bulmak için global olarak bir araştırma yapmanız tavsiyemdir, bazen yabancı kaynaklarda daha fazla bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Bu tarz bir kulaklık bulmak için "IEM" olarak bir arama yapmanız yeterli olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum, umarım aradığınız tarzda bir kulaklık bulabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri