Merhaba coretempten bakıyorum bosştayken 48-50 dereceSistem boştayken sıcak değerlerin nasıl? En son termal macun ne zaman sürüldü? Bahsettiğin sıcaklık işlemci sıcaklığı değil mi?
Merhaba coretempten bakıyorum bosştayken 48-50 derece
hocam pcyi yeni aldım ilk basta normalde 40 derece falan goruyordu sonra bi kaç sıkıntı yaşadım servise gönderdim serviste bi kaç ayar yapıldı bilgisayarın res atmasıyla alakalı sonrasında dereceler bu seviyelere geldi fanların hepsi calısıyor termal macunda yeniKule tipi soğutucu ile bu değerler normalin üzerinde. Termal macun ne zaman sürüldü en son? Kaliteli bir macun muydu? Hava akışı ve fanların durumu nasıldır kasanın? Bir fotoğraf atma imkanınız var mı?
mesala suan 60-70 derece boştayken anlayamadım yani core tempten bakıyorum acaba biostan bi ayar mı açtılarhocam pcyi yeni aldım ilk basta normalde 40 derece falan goruyordu sonra bi kaç sıkıntı yaşadım servise gönderdim serviste bi kaç ayar yapıldı bilgisayarın res atmasıyla alakalı sonrasında dereceler bu seviyelere geldi fanların hepsi calısıyor termal macunda yeni
deepcool ls520 se sıvı sogutucu almayı düşünüyorum