FPS ve Windows hızı arttırma ayarları

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Öncelikle kanalımın linkini bırakıyorum
son videomda bahsettiklerim;
Bu ayarların mucize olmadığını fakat çok etkili olduğunu unutmamak lazım.
FPS artışı alacağınız dan eminim( Nvidia)
Windows gezinti hızınızda , masaustu ve gündelik hayat işlerinizde hızınızın artacağına 100 de 100 eminim.
All in one bir video yapmaya çalıştım , umarım beğenirsiniz .
Adım adım söylemek gerekirse ;
1- kasa temizliği , macun yenileme
2- Güncel kalma
3-windows kapatılması ve açılması gereken uygulamalar
4- başlangıç ayarları
5- sabit disk ayarları
6- nvdia performans ayarları
Sonuç;
1-Eğer son zamanlarda sistem alan varsa ya da sistemi topladığı/aldığı gibi kullanan dostlarım varsa bu vereceğim ayar ile PC nizin gerçek gücünü alacaksınız .
2-Eğer hali hazırda kullandığın bir sistem varsa ve gerek Chrome gerek masaustu performansından memnun değilsen sıkıntılarını büyük ölçüde çözeceğim .
3- bu ayarların birçoğunu önceden yaptın ama FPS artışı sağlamadığını düşünüyorsan ( Nvidia kartlar için ) Nvidia ayarlarını benim yaptığım gibi yapmalısın . Diğer verdiğim ayarlar alt tab , Windows gezintisi , açılış hızı , Chrome gezintisi için .
4- AMD kartlar için de bir içerik düşünüyorum ama diğer ayarların tamamını yapabilirsiniz.
Not: win 10 single ve üstü tüm işletim sistemlerinde uygulanabilir ayarlar .

Umarım faydalı olur sizler için . Keyifli seyirler . Tüm olumlu olumsuz önerilere ve eleştirilere açığım.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Öncelikle kanalımın linkini bırakıyorum
son videomda bahsettiklerim;
Bu ayarların mucize olmadığını fakat çok etkili olduğunu unutmamak lazım.
FPS artışı alacağınız dan eminim( Nvidia)
Windows gezinti hızınızda , masaustu ve gündelik hayat işlerinizde hızınızın artacağına 100 de 100 eminim.
All in one bir video yapmaya çalıştım , umarım beğenirsiniz .
Adım adım söylemek gerekirse ;
1- kasa temizliği , macun yenileme
2- Güncel kalma
3-windows kapatılması ve açılması gereken uygulamalar
4- başlangıç ayarları
5- sabit disk ayarları
6- nvdia performans ayarları
Sonuç;
1-Eğer son zamanlarda sistem alan varsa ya da sistemi topladığı/aldığı gibi kullanan dostlarım varsa bu vereceğim ayar ile PC nizin gerçek gücünü alacaksınız .
2-Eğer hali hazırda kullandığın bir sistem varsa ve gerek Chrome gerek masaustu performansından memnun değilsen sıkıntılarını büyük ölçüde çözeceğim .
3- bu ayarların birçoğunu önceden yaptın ama FPS artışı sağlamadığını düşünüyorsan ( Nvidia kartlar için ) Nvidia ayarlarını benim yaptığım gibi yapmalısın . Diğer verdiğim ayarlar alt tab , Windows gezintisi , açılış hızı , Chrome gezintisi için .
4- AMD kartlar için de bir içerik düşünüyorum ama diğer ayarların tamamını yapabilirsiniz.
Not: win 10 single ve üstü tüm işletim sistemlerinde uygulanabilir ayarlar .

Umarım faydalı olur sizler için . Keyifli seyirler . Tüm olumlu olumsuz önerilere ve eleştirilere açığım.
Abone oldum teşekkürler

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Güzel çalışma olmuş hocam elinize sağlık.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri