fps yüksek ama oyunlar akıcı değil

berat.yldrm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selamlar valorant cs go gibi fps pyonularında fpsim 250 den aşağı düşmüyor fakat görüntü hiç akıcı değil çatışmalara girdiğimde bi kasma giriyor ekran titriyor gibi oluyor yeni dp kablosu aldım ona rağmen düzelmedi acaba sorun neden kaynaklı olabilir ? 
monitör : ASUS VP249QGR
ekran kartı : 1660super 
işlemci : ryzen 5 3500x

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Monitörden FreeSync ayarınızı aktif edip NVIDIA Denetim Masasından G-Sync ayarınızı açtınız mı? İşe yaramaz ise monitör ayarlarınızdan ELMB ayarınızı aktif edip deneyin.

KS

berat.yldrm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Monitörden FreeSync ayarınızı aktif edip NVIDIA Denetim Masasından G-Sync ayarınızı açtınız mı? İşe yaramaz ise monitör ayarlarınızdan ELMB ayarınızı aktif edip deneyin.
denedim ama hiç biri işe yaramadı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hertz ayarınızı farklı ayarlarda deneyin. 144Hz bir ürün kullanıyorsunuz 120Hz sonra varsa 100Hz sonra varsa 75Hz olarak inebildiğiniz kadar inin ve her kademede test edin ürünü sorun var mı halen daha diye.

İşe yaramaz ise görüntü aktarım kablonuzu değiştirin.

İşe yaramaz ise farklı bir oyunda deneyin.

İşe yaramaz ise DDU yazılımını indirim bu yazılım ile ekran kartı sürücünüzü Windows 'u güvenli mod ile başlatıp silin. Sistemi yeniden başlatıp önce Windows Güncellemelerini durdurun ki kendisi kurmasın sonra güncel sürücüyü siz manuel indirip kurun.

Tüm bunlar işe yaramaz ise servis yada iade yoluna başvurun. Bu sorunu son 1 senedir çoğu üründe sıkça görüyorum ve söylediğim yöntemler işe yaramaz ise servis yada iade talep edin diyorum çünkü 99% üründe bir sorun çıkıyor. Bu yüzden size de aynı şeyi tavsiye ettim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri