Yardım Freedos Sisteme Windows Kurma

Languana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Az önce Vok'un yaptığı sistemi aldım büyük bir ihtimalle freedos geliyor Windows 10 pro nasıl kurabilirim bilmiyorum ilk defa bilgisayar aldığından pek anlamıyorum evde eski bir bilgisayarım var ama internet cafeye verdim hep sorun olunca az bişey yardım ederseniz sevinirim herkese iyi akşamlar.

appali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Youtube'dan bakarak yapabilirsiniz, çok basit işlem ama bilginiz yok ise sakin kafa ile yavaş yavaş izleyip yapın.

En iyi anlatan video, bugün sistemim geldi bu şekilde yaptım

burakovic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Az önce Vok'un yaptığı sistemi aldım büyük bir ihtimalle freedos geliyor Windows 10 pro nasıl kurabilirim bilmiyorum ilk defa bilgisayar aldığından pek anlamıyorum evde eski bir bilgisayarım var ama internet cafeye verdim hep sorun olunca az bişey yardım ederseniz sevinirim herkese iyi akşamlar.
neden windows 10 kuruyorsunuz merak ettim

KS

Languana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

appali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Ben çok garantici ve sade insanım windows 10 home kullanıyorum. az ram yiyor çok seri, 10 yıl oldu neredeyse o yüzden stabil de :) windows 11 hiç kullanmadım 2 yıl sonra falan geçerim.

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Sizce hangisini kurmalıyım güncel olup Windows 11 mi kurayım
Ben Windows 11 kullanıyorum. Windows 11, 10'a göre daha fazla ram belleği kullanıyor. Onun dışında Windows 11 hem arayüz açısından hem de güncel açısından daha iyi. Oyunlarda sıkıntısını görmedim. Bence Windows 11 yüklemenizi tavsiye ederim.

KS

Languana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ben Windows 11 kullanıyorum. Windows 11, 10'a göre daha fazla ram belleği kullanıyor. Onun dışında Windows 11 hem arayüz açısından hem de güncel açısından daha iyi. Oyunlarda sıkıntısını görmedim. Bence Windows 11 yüklemenizi tavsiye ederim.
Uygun güzel lisans key nerden alabilirim ilk defa alıcam hangiis iyi bilmiyorum

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Ben key almadım. CMD'den kod yazarak halletmiştim. İnternetten bakarak yapabilirsiniz.

ChaosBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartının modeli ve Anakartının modeli nedir? Ona göre sürücüleri söyliyeceğim.
Gerekecek temel programlar:
WinRAR
https://www.rarlab.com/rar/winrar-x64-622tr.exe (Tıklayınca Otomatik inecek)
Chrome
Steam
Adobe Reader PDF
(Chrome ve Adobe Readerdeki ek seçeneklleri kapat indir.)
Üniversiteye gidiyorsan ücertsiz office alabilirsin.

Gerisini sen indirirsin lazım olmasına göre.

Format videoları:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri