- Tepki
- 8
Bios ekranında usb görünüyor mu, hızlı başlangıcı kapattınız mı?Merhaba laptopa windows kurmak için usb alıp bilgisayarcıya gittim ve usb ye windows kurdurdum. Eve gelip taktık ama değişen bişey yok.
Hocam f11 miş msi bios girememiştim. Onu hallettim ama sürücüleri güncelleye bastım güncelledi yeniden başlatma izni istedi yaklaşık 30 40dk dır belki daha fazla bilgisayar hazırlanıyor kapatmayın yazıyor ekrandaBios ekranında usb görünüyor mu, hızlı başlangıcı kapattınız mı?
İlk kurulum sürer ama bu kadar değildi sanki. Bilgisayar eski ya da internet yavaşsa olabilir.Hocam f11 miş msi bios girememiştim. Onu hallettim ama sürücüleri güncelleye bastım güncelledi yeniden başlatma izni istedi yaklaşık 30 40dk dır belki daha fazla bilgisayar hazırlanıyor kapatmayın yazıyor ekranda
Hocam pc 3070 i7 li internet turknet şuan 120mbps hız alıyorum ikiside kötü değilİlk kurulum sürer ama bu kadar değildi sanki. Bilgisayar eski ya da internet yavaşsa olabilir.
O kadar sürmemesi lazım. Yakın zamanda freedos bilgisayara kurmuştum o kadar sürmemişti, şaşırdım. Sorunsuz kuruldu mu sistem?Hocam pc 3070 i7 li internet turknet şuan 120mbps hız alıyorum ikiside kötü değil
Hocam yazdıktan sonra kapat aç yaptım açıldı sonra tekrar yeniden başkatma istedi. Şimdi kapat aç yaptım düzelmiyor direk Windows hazırlanıyor diyor bekliyorum yine bi 40dk dırO kadar sürmemesi lazım. Yakın zamanda freedos bilgisayara kurmuştum o kadar sürmemişti, şaşırdım. Sorunsuz kuruldu mu sistem?
Kolay gelsin hocam. Hata verirse ya da bir sorun olursa yazarsınız. Muhtemelen ben yarın bakabilirim. Online arkadaş olursa yardımcı olacaktır.Hocam yazdıktan sonra kapat aç yaptım açıldı sonra tekrar yeniden başkatma istedi. Şimdi kapat aç yaptım düzelmiyor direk Windows hazırlanıyor diyor bekliyorum yine bi 40dk dır