Freedos windows kurulmama

Berkay_Ekc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba laptopa windows kurmak için usb alıp bilgisayarcıya gittim ve usb ye windows kurdurdum. Eve gelip taktık ama değişen bişey yok.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    2.6 MB · Görüntüleme: 15

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Merhaba laptopa windows kurmak için usb alıp bilgisayarcıya gittim ve usb ye windows kurdurdum. Eve gelip taktık ama değişen bişey yok.
Bios ekranında usb görünüyor mu, hızlı başlangıcı kapattınız mı?

KS

Berkay_Ekc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bios ekranında usb görünüyor mu, hızlı başlangıcı kapattınız mı?
Hocam f11 miş msi bios girememiştim. Onu hallettim ama sürücüleri güncelleye bastım güncelledi yeniden başlatma izni istedi yaklaşık 30 40dk dır belki daha fazla bilgisayar hazırlanıyor kapatmayın yazıyor ekranda

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Hocam f11 miş msi bios girememiştim. Onu hallettim ama sürücüleri güncelleye bastım güncelledi yeniden başlatma izni istedi yaklaşık 30 40dk dır belki daha fazla bilgisayar hazırlanıyor kapatmayın yazıyor ekranda
İlk kurulum sürer ama bu kadar değildi sanki. Bilgisayar eski ya da internet yavaşsa olabilir.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Hocam pc 3070 i7 li internet turknet şuan 120mbps hız alıyorum ikiside kötü değil
O kadar sürmemesi lazım. Yakın zamanda freedos bilgisayara kurmuştum o kadar sürmemişti, şaşırdım. Sorunsuz kuruldu mu sistem?

KS

Berkay_Ekc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
O kadar sürmemesi lazım. Yakın zamanda freedos bilgisayara kurmuştum o kadar sürmemişti, şaşırdım. Sorunsuz kuruldu mu sistem?
Hocam yazdıktan sonra kapat aç yaptım açıldı sonra tekrar yeniden başkatma istedi. Şimdi kapat aç yaptım düzelmiyor direk Windows hazırlanıyor diyor bekliyorum yine bi 40dk dır

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Hocam yazdıktan sonra kapat aç yaptım açıldı sonra tekrar yeniden başkatma istedi. Şimdi kapat aç yaptım düzelmiyor direk Windows hazırlanıyor diyor bekliyorum yine bi 40dk dır
Kolay gelsin hocam. Hata verirse ya da bir sorun olursa yazarsınız. Muhtemelen ben yarın bakabilirim. Online arkadaş olursa yardımcı olacaktır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri