FREESYNC acıklama

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
GTX 1000 serisi bir ekran kartı ile Displayport kablosu üzerinden Freesync bir monitörde G-Sync özelliğini kulanabilirsiniz. Ancak monitörünüzün hakkında bu özelliği sorunsuz kullanmaya izin veriyor mu bir kullanıcı yorumu yada bir bilgi vs. bulamadım. Yani GTX 1000 serisi bir kartı ile FreeSync bir monitörde G-Sync çalıştırabilirsiniz Displayport 1.2 kablosu veya üzeri yeterli bunun için ama denemeniz gerek.

Gerekli adımlar https://www.incelemeks.com/blog/freesync-monitorlerde-g-sync-nasil-acilir/ burada var. Sürücü olayı hariç diğerlerini kullanın. Sürücünüzü son sürüm sürücü olarak kullanmanız yeter orada yazan sürüm desteğin başladığı sürüm.

KS

Süpreme006

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
anladım saolun

ASUS 24" MG248QR 144Hz 1ms acaba bu verıyor mu bide bu monitör mevcut ama

o özellı kullanmasak olurmu sadece Freesync desteklıyor galiba ekran kartım gtx 1060 sıkıntı olmaz heralde bide dvı olarak kullanıyorm monitör ü o kablolar yok galiba

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu ikinci yazdığınız monitörün kullanımlar var Gsync özelliğini Displayport kablosunkullanarak aktif edebilirsiniz DVI kabloso olmaz. Eksisi ne olur kullanmasam derseniz Freesync daha önce kullanmışsınızdır yortılmaları önlüyor bu teknolojiler. Kullanmazsanız ve oyunda Vsyns ayarı kapalıysa yırtılma olur tek sorun bu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri