FS 22 nereden satın alayım?

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
524,55 TL EpicGames Farming Simulator 22 - YEAR 1 Bundle
521,86 TL Steam Farming Simulator 22 - YEAR 1 Bundle
227,50 TL Xbox (PC) Farming Simulator 22 + Season Pass = 113,75 TL + 113,75 TL (Season Pass)

Steam veya Epic ile alasım vardı ama fiyatlar... o_O
İndirimde kaç TL olur veya indirim beklemeye değer mi? Yoksa beklemeyip gayet ucuza geliyor deyip Xbox ile alsam mı?
Sanki bana indirim yapsalar bile yine de Xbox'a göre daha pahalıya gelecekmiş gibi geliyor.

NOT: Xbox PC için bundle yapmamış, sadece konsola yapmış. Neyse ki daha ucuza geliyor PC versiyonu.
GamePass yok bu arada.

Son düzenleme:

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Xbox daha iyi fiyat sunmuş. Bence oradan alınır

KS

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Xbox ile alacağım gibi duruyor. Diğerlerinde indirimlerde kaça düşüyordu fiyatı onu bulamadım, aynı fiyata gelecek olsa indirim beklerim açıkçası.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Indirimlerde 215 ~ 240 lara düşüyor. Yanılmıyorsam GamePass de vardı. O parayı GamePass e verip doya doya oynamanız daha iyi olur bence.

KS

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
GamePass almıyorum. Çünkü sadece sevdiğim oyunlar tek bir yerde değil ve kütüphanenin kontrolü bende olmalı. Hangi oyun listeden çıkarıldı veya yenisi eklendi diye takip etmek istemem. Bana göre değil o sistem. Aslında düşününce avantajlı ama ben ısınamadım sanırım.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
GamePass almıyorum. Çünkü sadece sevdiğim oyunlar tek bir yerde değil ve kütüphanenin kontrolü bende olmalı. Hangi oyun listeden çıkarıldı veya yenisi eklendi diye takip etmek istemem. Bana göre değil o sistem. Aslında düşününce avantajlı ama ben ısınamadım sanırım.
Aslında avantajı şöyle, buradaki oyunlar genellikle 1 ay durup hemen kaldırılmıyorlar yani her oyun için aceleci olmanıza gerek kalmıyor. Oynayacağınız oyunuda tek seferlik, bitirene kadar oynayacaksanız ve oyunun fiyatı da bu denli yüksek ise. Bu sistemin avantajı tamda burada devreye giriyor ve size çok daha uygun fiyata orijinal oyunu oynamanıza imkan sağlıyor.

Ama yine de yok normal oyunu satın almak istiyorum, kütüphanemde hep kalsın diyorsanız muhtemelen Microsoft kütüphaneniz Steam ile Epic kadar zengin içeriğe sahip değildir. Bu yüzden kütüphaneniz bu iki platformdan birindeyse Steam'den almanızı öneriyorum. Çünkü bir sorun yaşarsanız eğer Topluluk desteği ile doğrudan oyunun kitlesine soruları sorabilir, rehberlere, ekran resimlerine ve oynarken Steam Arayüzüne ulaşabilirsiniz.

Bu arada siz ana oyunu değil direkt paketli versiyonu sormuşsunuz. Önceki yorumda ben direkt ana oyunun fiyatına bakmıştım, şimdi farkettim. Paketin fiyatı daha önce festival indiriminde 417₺'ye ardından normal indirimde 495 ₺'ye kadar düşmüş. 9 Gün sonra cadılar bayramı indirimi var o zamanda düşebilir fiyatı.

mehmet alinin mee si

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
72
GamePass almıyorum. Çünkü sadece sevdiğim oyunlar tek bir yerde değil ve kütüphanenin kontrolü bende olmalı. Hangi oyun listeden çıkarıldı veya yenisi eklendi diye ta
öyle sürekli oyun çıkartılmıyor ki ben senın yerınde olsam 1 ay denerdım en azından sonra karar verırdım
veya yapmadıysan nitro alırdım uyguna 2 ay da bedava game pass gelıyor

KS

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Bu arada siz ana oyunu değil direkt paketli versiyonu sormuşsunuz. Önceki yorumda ben direkt ana oyunun fiyatına bakmıştım, şimdi farkettim. Paketin fiyatı daha önce festival indiriminde 417₺'ye ardından normal indirimde 495 ₺'ye kadar düşmüş. 9 Gün sonra cadılar bayramı indirimi var o zamanda düşebilir fiyatı.
Aldım bakalım Xbox ile.
GamePass alır mıyım hala emin değilim. Çoğu sevdiğim oyunu zaten almış durumdayım. Belki oynayabileceğim ve bende olmayan 10 adet pahalı oyun vardır ama çok da ilgi duyduğum oyunlar değiller. Asıl beklediğim oyunların çoğu yok listede. O yüzden düşündürüyor gerek var mı diye.

Prime Gaming ve Epic bedava oyunları olmasaydı kesin alırdım GamePass üyeliğini.
Bu arada sanırım 6-7 tane uygulama oldu oyunları açmak için. Daha da artmaz inşallah. Bu da bambaşka bir konu. Steam ve Epic ile iş bitse yine bitmiyor. Oyunu açmak bir de bizimkini yükle diyor çoğu oyun platformu :ROFLMAO:
Rockstar, Ubisoft, Origin (EA desktop) vs. Bir de Xbox uygulaması eklendi. Hadi hayırlı olsun yeni uygulama.

mehmet alinin mee si

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
72
Aldım bakalım Xbox ile.
GamePass alır mıyım hala emin değilim. Çoğu sevdiğim oyunu zaten almış durumdayım. Belki oynayabileceğim ve bende olmayan 10 adet pahalı oyun vardır ama çok da ilgi duyduğum oyunlar değiller. Asıl beklediğim oyunların çoğu yok listede. O yüzden düşündürüyor gerek var mı diye.

Prime Gaming ve Epic bedava oyunları olmasaydı kesin alırdım GamePass üyeliğini.
Bu arada sanırım 6-7 tane uygulama oldu oyunları açmak için. Daha da artmaz inşallah. Bu da bambaşka bir konu. Steam ve Epic ile iş bitse yine bitmiyor. Oyunu açmak bir de bizimkini yükle diyor çoğu oyun platformu :ROFLMAO:
Rockstar, Ubisoft, Origin (EA desktop) vs. Bir de Xbox uygulaması eklendi. Hadi hayırlı olsun yeni uygulama.
Hayirli olsun
Baska yok zaten hocam varsa 1 2 dir

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Aldım bakalım Xbox ile.

Tabi, bir de o konu var ama maalesef yayıncıların kendi kararları yüzünden ek program yüklemek zorunda kalıyoruz ve buna yapabilecek bir şey yok. Oyununuz hayırlı olsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri