Fsp Güveni̇li̇r Mi̇ Ve Korumalari İyi̇ Mi̇

refik ünal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda incehesaptan fsp marka 650 w PSU aldım 80+ bronze sertifikalı fakat bulunduğum bölgede voltaj düşüklüğü veya elektrik kesintisi fazla olan bir bölge sistemi korurmu koruma sertifikaları yeterli mi kullanan deneyimleyen kişiler yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

Wilfred Zaha

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
514
fsp psu iyidir ve modelden modele göre değişir korumaları hocam hangi model psunuz hocam

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda incehesaptan fsp marka 650 w PSU aldım 80+ bronze sertifikalı fakat bulunduğum bölgede voltaj düşüklüğü veya elektrik kesintisi fazla olan bir bölge sistemi korurmu koruma sertifikaları yeterli mi kullanan deneyimleyen kişiler yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
Modele göre değişir ama genelde en iyi psu ureticilerinden

KS

refik ünal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
FSP Hyper 80+ Pro H3-650 650W 80+ 120mm Fan Power Supply

Burak871

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
fsp alınır pc açıkken 2 kere elektrikler gitti birşey olmadı

KS

refik ünal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ilginiz ve cevaplarınız için saygılarımı sunarım teşekkürler arkadaşlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri