AdemTR' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:AdemTR' Alıntı:
FSP markası iyi bir markadır linkteki ürün iyi ürünlerden birisi alabilirsiniz alternatif isterseniz aşağıdaki ürünlere bakabilirsiniz.
Hepsinin arasında 100 TL kadar fark var. Son ürün biraz abartı olabilir ama bu listedeki ve sizin attığınız üründen çok çok daha iyi bir üründür. Ben olsam en düşük Gigabyte G750H alırdım 750W gücün yetmeyeceği sistem yok ve GOLD sertifikanın faturaya olumlu etkisi olur.
Sayenizde [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Gigabyte G750H 750W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı ve yanında pcı kablo seti aldım harika olacaklar. Teşekkür ediyorum.[/font]AdemTR' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Hepsinin arasında 100 TL kadar fark var. Son ürün biraz abartı olabilir ama bu listedeki ve sizin attığınız üründen çok çok daha iyi bir üründür. Ben olsam en düşük Gigabyte G750H alırdım 750W gücün yetmeyeceği sistem yok ve GOLD sertifikanın faturaya olumlu etkisi olur.
Cevabınız için teşekkür ederim.
İncelediğime göre en iyi fiyat ve modüler olmak üzere performans olarak , bu ürünü beğendim. Gigabyte PSU konusunda nasıl bilmiyorum hiç.
FSP markası iyi bir markadır linkteki ürün iyi ürünlerden birisi alabilirsiniz alternatif isterseniz aşağıdaki ürünlere bakabilirsiniz.