FSP Hyper m85 650W 80 + Bronz PSU Alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
AdemTR' Alıntı:

FSP markası iyi bir markadır linkteki ürün iyi ürünlerden birisi alabilirsiniz alternatif isterseniz aşağıdaki ürünlere bakabilirsiniz.

Hepsinin arasında 100 TL kadar fark var. Son ürün biraz abartı olabilir ama bu listedeki ve sizin attığınız üründen çok çok daha iyi bir üründür. Ben olsam en düşük Gigabyte G750H alırdım 750W gücün yetmeyeceği sistem yok ve GOLD sertifikanın faturaya olumlu etkisi olur.

KS

AdemTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ugur.gozaydin' Alıntı:
AdemTR' Alıntı:

FSP markası iyi bir markadır linkteki ürün iyi ürünlerden birisi alabilirsiniz alternatif isterseniz aşağıdaki ürünlere bakabilirsiniz.

Hepsinin arasında 100 TL kadar fark var. Son ürün biraz abartı olabilir ama bu listedeki ve sizin attığınız üründen çok çok daha iyi bir üründür. Ben olsam en düşük Gigabyte G750H alırdım 750W gücün yetmeyeceği sistem yok ve GOLD sertifikanın faturaya olumlu etkisi olur.

Cevabınız için teşekkür ederim.
İncelediğime göre en iyi fiyat ve modüler olmak üzere performans olarak , bu ürünü beğendim. Gigabyte PSU konusunda nasıl bilmiyorum hiç.
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Gigabyte G750H 750W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı - 469,00 TL[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Gayet başarılı bir firmadır PSU konusunda içiniz rahat olsun yeni bir firma değil PSU konusunda nisbeten tecrübeli bir firma sayılır. Bende bir modeli var 4 yıllık hala çalışıyor tek sorun çıkartmadı ses ve performans açısından gayet iyi bir ürün.

KS

AdemTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
AdemTR' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Cevabınız için teşekkür ederim.
İncelediğime göre en iyi fiyat ve modüler olmak üzere performans olarak , bu ürünü beğendim. Gigabyte PSU konusunda nasıl bilmiyorum hiç.

Sayenizde [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Gigabyte G750H 750W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı ve yanında pcı kablo seti aldım harika olacaklar. Teşekkür ediyorum.[/font]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri