Full Body Mi ? Bölgesel Mi?

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Arkadaşlar 2 aydır spor salonuna gidiyorum ve bölgesel çalışıyordum okul açıldı ve full body çalışmak aklıma geldi sizce mantıklı mı yeni başlayanlar için full body öneriyorlar 2 aydır ben bölgesel çalışıyorum sıkıntı çıkar mı?Uygun mu ?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,965
Arkadaşlar 2 aydır spor salonuna gidiyorum ve bölgesel çalışıyordum okul açıldı ve full body çalışmak aklıma geldi sizce mantıklı mı yeni başlayanlar için full body öneriyorlar 2 aydır ben bölgesel çalışıyorum sıkıntı çıkar mı?Uygun mu ?
@Berking

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
657
Bende hayatı boyu spor yapmayan biriyim evde 2 tane 5kgluk dambıl var kapı çarpmasın diye önüne koyuyorum öneriniz varsa açığım ufak ufak :D

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Çok anladığım söylenemez ama full body işi fazla uzatır belki de sıkılabilirsiniz diye düşünüyorum. Bence bölgesel ilerlemek daha mantıklı.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Çoklu bölge zaman kaybıdır bana göre. Bir bölgeyi zorlayıp orayı geliştirmek varken hepsini aynı anda çalışmak pek mantıklı gelmiyor.

Seran_Tk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ben yaklaşık 1 yıldır spor yapıyorum, eğer çok fazla kas ağrısı hissediyorsan bölgesel çalışırken ve senin yaşamını etkiliyorsa full body çalış, ama eğer diyorsan benim için kas ağrısı önemli değil çekerim bir şey olmaz bölgesel çok daha işlevsel, ve eğer iyi beslenmiyorsan da bölgesel zor gelebilir, genel olarak ben de ilk 1.5 ay falan full body yaptım sonra full bölgesel

KS

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
ben yaklaşık 1 yıldır spor yapıyorum, eğer çok fazla kas ağrısı hissediyorsan bölgesel çalışırken ve senin yaşamını etkiliyorsa full body çalış, ama eğer diyorsan benim için kas ağrısı önemli değil çekerim bir şey olmaz bölgesel çok daha işlevsel, ve eğer iyi beslenmiyorsan da bölgesel zor gelebilir, genel olarak ben de ilk 1.5 ay falan full body yaptım sonra full bölgesel
Eyw hepiniz sağolun bende de beslenme yok günlük kalori ve protein ihtiyacımı karşılayamıyorum ama boş oturmaktan iyidir diye düşünüyorum (Boş zamanlarımda LoL oynuyorum)

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
merhaba bir sorun olmaz sadece beslenmeyi biraz daha arttırmanız gerekiyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri