Furkanc.com nasıl olmuş

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Beyler biliyorsunuz site açtım birkaç birşey yazdım olumlu ve olumsuz yorumlarınızı alabilirmiyim eleştirinki eksiklerim neler göreyim

E

expert

Guest
Oncelikle hayırlı olsun 
Türkçeleştirme yap yani ingilizce olmasın içinde 
Yazılara resim ekle 
Noktalama işaretlerine dikkat et 
Daha açıklayıcı ve düzgün anlatım yap 
Eski yeni veya geleceğin den bahset

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Teknosoftyazılım' Alıntı:
Oncelikle hayırlı olsun 
Yazılara resim ekle 

1.türkçeleştirme nasılk yapıcam 
yazılarda video var resimde eklerim 
noktalama işaretleri çok zor 
katılıyorum çok kısa yazılar

E

expert

Guest
sistemde index de olsun diğer sayfalarda olsun kod kısmında olan ingilizce yazıları türkçeye çevirmen gerek

GrafikHocası

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kendi yaptığım temalar vardı Mybb olarak ama %100 türkçe grafikleri baya iyi ama senin uğraşman lazım baya :)

furkancekmece

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle hayırlı olsun kullandığın temayı değiştirmelisin güzel blog temaları var alt yapın nasıl olsa wordpress kolay kurulum ile çok güzel wordpress temaları bulabilirsin göze hitap eden sonrasında görsel olsun sitede düz yazı insanı sıkar görsellere önem ver yazılarını 150 kelime aşağısında tutmamaya çalış sorun olan yerlerde yaz yardımcı olurum kardeşim tekrardan hayırlı olsun inşallah hit'lerin sağlam olur :)

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Leandro Markos' Alıntı:
Eksikler var ama tamamlanır elbet :) Elbet bir gün buluşacağız...

kanka banamı halleniyorsun korkuyorum

GrafikHocası' Alıntı:
Kendi yaptığım temalar vardı Mybb olarak ama %100 türkçe grafikleri baya iyi ama senin uğraşman lazım baya :)

wp in dosyaları bende değil başka bir pcde kurulu bende olsa uğraşırımda o pcnin sahibini de uğraştırmak istemiyorum

furkancekmece' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun kullandığın temayı değiştirmelisin güzel blog temaları var alt yapın nasıl olsa wordpress kolay kurulum ile çok güzel wordpress temaları bulabilirsin göze hitap eden sonrasında görsel olsun sitede düz yazı insanı sıkar görsellere önem ver yazılarını 150 kelime aşağısında tutmamaya çalış sorun olan yerlerde yaz yardımcı olurum kardeşim tekrardan hayırlı olsun inşallah hit'lerin sağlam olur  :)

tema önerirsen sevinirim

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
furkancekmece' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun kullandığın temayı değiştirmelisin güzel blog temaları var alt yapın nasıl olsa wordpress kolay kurulum ile çok güzel wordpress temaları bulabilirsin göze hitap eden sonrasında görsel olsun sitede düz yazı insanı sıkar görsellere önem ver yazılarını 150 kelime aşağısında tutmamaya çalış sorun olan yerlerde yaz yardımcı olurum kardeşim tekrardan hayırlı olsun inşallah hit'lerin sağlam olur  :)

kanka şimdi nasıl olmuş

Teknosoftyazılım' Alıntı:
Oncelikle hayırlı olsun 
Yazılara resim ekle 

şimdi bakın bi

E

expert

Guest
Oncelikle kodlar arasında yabancı olan kelimeleri Türkçe'ye çevir çünkü görüntü kötü oluyor foto vs yok renksiz oluyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri