Beyler biliyorsunuz site açtım birkaç birşey yazdım olumlu ve olumsuz yorumlarınızı alabilirmiyim eleştirinki eksiklerim neler göreyim
Teknosoftyazılım' Alıntı:Oncelikle hayırlı olsun
Türkçeleştirme yap yani ingilizce olmasın içinde
Yazılara resim ekle
Noktalama işaretlerine dikkat et
Daha açıklayıcı ve düzgün anlatım yap
Eski yeni veya geleceğin den bahset
Leandro Markos' Alıntı:Eksikler var ama tamamlanır elbetElbet bir gün buluşacağız...
GrafikHocası' Alıntı:Kendi yaptığım temalar vardı Mybb olarak ama %100 türkçe grafikleri baya iyi ama senin uğraşman lazım baya![]()
furkancekmece' Alıntı:Öncelikle hayırlı olsun kullandığın temayı değiştirmelisin güzel blog temaları var alt yapın nasıl olsa wordpress kolay kurulum ile çok güzel wordpress temaları bulabilirsin göze hitap eden sonrasında görsel olsun sitede düz yazı insanı sıkar görsellere önem ver yazılarını 150 kelime aşağısında tutmamaya çalış sorun olan yerlerde yaz yardımcı olurum kardeşim tekrardan hayırlı olsun inşallah hit'lerin sağlam olur![]()
furkancekmece' Alıntı:Öncelikle hayırlı olsun kullandığın temayı değiştirmelisin güzel blog temaları var alt yapın nasıl olsa wordpress kolay kurulum ile çok güzel wordpress temaları bulabilirsin göze hitap eden sonrasında görsel olsun sitede düz yazı insanı sıkar görsellere önem ver yazılarını 150 kelime aşağısında tutmamaya çalış sorun olan yerlerde yaz yardımcı olurum kardeşim tekrardan hayırlı olsun inşallah hit'lerin sağlam olur![]()
Teknosoftyazılım' Alıntı:Oncelikle hayırlı olsun
Türkçeleştirme yap yani ingilizce olmasın içinde
Yazılara resim ekle
Noktalama işaretlerine dikkat et
Daha açıklayıcı ve düzgün anlatım yap
Eski yeni veya geleceğin den bahset
furkancekmece' Alıntı:Gayet Başarılı Olmuş![]()
Teknosoftyazılım' Alıntı:daha çok çalışman lazım kodları karıştır bak
Teknosoftyazılım' Alıntı:Oncelikle kodlar arasında yabancı olan kelimeleri Türkçe'ye çevir çünkü görüntü kötü oluyor foto vs yok renksiz oluyor