75 üstü fazla, 4-5 yıldır hiç bakım-termal macun değişmediyse zamanı gelmiş artık.Gtx 1070TI ekran kartımı Furmark Stres testine soktum (1920x1080 8x Msaa) Değerler nasıl arkadaşlar?
Not:Sistem 4-5 yıllık
Fps değerlerim de yarı yarıya düşük youtubedaki benchmarklarla. Bununla ilgisi var mıdır yoksa ekran kartında sıkıntı var mıdır?75 üstü fazla, 4-5 yıldır hiç bakım-termal macun değişmediyse zamanı gelmiş artık.
Büyük ihtimal sıcaklıklardandır, kasanızın hava akışı iyi değilse ve uzun süre bu sıcaklıkta yükte çalışırsa zarar da verir karta. Bir an önce bakım yapın karta.Fps değerlerim de yarı yarıya düşük youtubedaki benchmarklarla. Bununla ilgisi var mıdır yoksa ekran kartında sıkıntı var mıdır?
Kartı sürekli temiz tutuyorum ve kasada toplam 8 fan var. Kapalı bir ortamı yok ama tekrardan bakayım.Büyük ihtimal sıcaklıklardandır, kasanızın hava akışı iyi değilse ve uzun süre bu sıcaklıkta yükte çalışırsa zarar da verir karta. Bir an önce bakım yapın karta.
Güzel temiz tutmanız iyi, termal macun değişmediyse değiştirin o zamanKartı sürekli temiz tutuyorum ve kasada toplam 8 fan var. Kapalı bir ortamı yok ama tekrardan bakayım.