Performans > ayarlanıyor düşük voltaj gpu yazması lazımTam olarak hangi bölümde
Performans > ayarlanıyor düşük voltaj gpu yazması lazımTam olarak hangi bölümde
Fabrika çıkışlı undevolt sizde bulunmuyor elle yapmanız gerek.Göremiyorum
hocam denildiği gibi yaptım. 10 dakikadır testtde bir sıkıntı yok gibi. 15 dakika oldu bir sıkıntı olmadı testi bitirdimFabrika çıkışlı undevolt sizde bulunmuyor elle yapmanız gerek.
Adrenalin 2020 sürücüsü RX570 undervolt rehberi
Öncelikle merhabalar. Sosyal'de 1 Haziran 2019 tarihli @Fear The Bones adlı arkadaşın hazırladığı MSI Afterburner tabanlı bir undervolt rehberi mevcut. Ben de 2020 sürücülerinin çıkması, arayüzün değişmesi ve MSI Afterburner ile yapılan ayarların sürücü içinden yapılarak sistemin açılışta...www.technopat.net
Güzel umarım sıkıntı çıkmaz.hocam denildiği gibi yaptım. 10 dakikadır testtde bir sıkıntı yok gibi. 15 dakika oldu bir sıkıntı olmadı testi bitirdim
Sıkıntı psu da mı oluyor yoksa ekran kartında mıGüzel umarım sıkıntı çıkmaz.
Bu ayarlar sonrası düzeldiyse karttan kaynaklı çünkü PSU dan olsa sistem kapanır. Rx 500 serisi sıkıntılı bir seriSıkıntı psu da mı oluyor yoksa ekran kartında mı
FurMark testinde yine dondu çıldırıcamBu ayarlar sonrası düzeldiyse karttan kaynaklı çünkü PSU dan olsa sistem kapanır. Rx 500 serisi sıkıntılı bir seri
Birde bu ayarları deneyin başka bir kullanıcı bu şekilde stabil çalıştırmış.FurMark testinde yine dondu çıldırıcam