saolun hocam, beyaz rengin stokta olduğu bir yer varmı ya çok hoş gözüküyorLamzu fatih arkadaşımın önerdiği kadar iyidir hocam. Bende katılıyorum tek kişiyle bazen aklınızda soru işareti kalabilir
Maalesef türkiyede ki tek resmi distribütör wraitthdır @Berking wraith deneyimini anlatabilir güzel yerdirsaolun hocam, beyaz rengin stokta olduğu bir yer varmı ya çok hoş gözüküyor![]()
Geliyor stok yeni birmişdiğer hiçbir rengin de stoğu olmayınca sanki uzun zamandır restock almıyor gibi geldi, olsun zaten herşey siyah sıkıntı olmaz.
hm bi bakim en kötü beklerizde bu kadar rengin stoğu kısa sürede bitmesi garip geldiGeliyor stok yeni birmiş
Kısa sürede değil aslında lamzu felan çok satılmaya başlandıhm bi bakim en kötü beklerizde bu kadar rengin stoğu kısa sürede bitmesi garip geldi![]()
eyvahKısa sürede değil aslında lamzu felan çok satılmaya başlandı
Neden ki
Rica ederim, hayırlı olsun.saolun hocam
Çok hafif mouseye alışırım diyorsanız sora eğer çok hafif gelir diyorsanız Lamzu. Kendim Lamzu kullanıyorum memnunum. Şimdiden hayırlı olsun.1- https://wraithesports.com/products/lamzu-atlantis-wireless-mouse
2- https://wraithesports.com/products/ninjutso-sora-wireless-mouse?variant=42355635159233
Konuyu hortlatayım ikisi arasındayım hocam hangisin almalıyım![]()
Daha uygun fiyata bulamam sanırım dimi tek satıcı wraith gözüküyor.Çok hafif mouseye alışırım diyorsanız sora eğer çok hafif gelir diyorsanız Lamzu. Kendim Lamzu kullanıyorum memnunum. Şimdiden hayırlı olsun.
gecikme değerinde pooling rate de ninjutso daha stabil bir değer veriyorhocam siz en iyisi lamzu atlatis alın. Gecikme olarak kesinlikle bambaşka bir seviyede. Bir profesyonel olarak öneriyorum. Bu zamana kadar kullandığım en iyi mouse.
bir sorum olcak makro tuşşları nerde bu mousun ?Rica ederim, hayırlı olsun.
bende siyah rengi var isterseniz fotoğraf ekleyeyim.
...
Kutusu, yanında gelenler de çok güzel keşke onları da çekebilsem fakat yanımda değil.
Tüm mouselerde olan yerdegecikme değerinde pooling rate de ninjutso daha stabil bir değer veriyor
bir sorum olcak makro tuşşları nerde bu mousun ?
wraihtte en uygun resmi distribütör hemDaha uygun fiyata bulamam sanırım dimi tek satıcı wraith gözüküyor.