Arkadaşlar yeni topladığım sistemde FPS yüksek ama monitörde ufak bir sorun var, eski model bir monitör olduğu için FreeSync veya Gsync desteklemiyor. Oyun oynarken ekranda çok yırtılmalar oluyor ve rahatsız ediyor. Monitörümü iade edip üzerine bir miktar para ekleyerek ekranda yırtılamalar yaşamayacağım bir mönitör almayı planlıyorum. Ekran kartım Nvidia olduğu için Gsync almam gerekiyor ama onlar da fazla pahalı oluyor.
Asus 21.5" VP228QG Bu monitör FreeSync teknolojisine sahip, bunu alırsam Gsync destekler mi? Ekran kartım GTX 1660 Ti, yani Gsync teknolojisini destekliyor. Son zamanlarda bazı söylemler duydum, bu tarz FreeSync monitörler GTX 1050 ve üzeri gibi ekran kartlarında Gsync özelliğini destekliyormuş. Böylece fiyattan da tasarruf etmiş olurum
Asus 21.5" VP228QG Bu monitör FreeSync teknolojisine sahip, bunu alırsam Gsync destekler mi? Ekran kartım GTX 1660 Ti, yani Gsync teknolojisini destekliyor. Son zamanlarda bazı söylemler duydum, bu tarz FreeSync monitörler GTX 1050 ve üzeri gibi ekran kartlarında Gsync özelliğini destekliyormuş. Böylece fiyattan da tasarruf etmiş olurum