G-Sync Özelliği Destekleyen FreeSync Monitörler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iSametOguzbey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar yeni topladığım sistemde FPS yüksek ama monitörde ufak bir sorun var, eski model bir monitör olduğu için FreeSync veya Gsync desteklemiyor. Oyun oynarken ekranda çok yırtılmalar oluyor ve rahatsız ediyor. Monitörümü iade edip üzerine bir miktar para ekleyerek ekranda yırtılamalar yaşamayacağım bir mönitör almayı planlıyorum. Ekran kartım Nvidia olduğu için Gsync almam gerekiyor ama onlar da fazla pahalı oluyor. 
Asus 21.5" VP228QG Bu monitör FreeSync teknolojisine sahip, bunu alırsam Gsync destekler mi? Ekran kartım GTX 1660 Ti, yani Gsync teknolojisini destekliyor. Son zamanlarda bazı söylemler duydum, bu tarz FreeSync monitörler GTX 1050 ve üzeri gibi ekran kartlarında Gsync özelliğini destekliyormuş. Böylece fiyattan da tasarruf etmiş olurum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
FreeSync özelliğini G-Sync ile kullanabilmek için Displayport bağlantısı gerekiyor. Bulduğunuz Asus 21.5" VP228QG ürünü ile G-Sync kullanabilirsiniz nette video dahil yabancı forumlar vs. gibi mecralarda bu monitör ile sorunsuz G-Sync kullanan kullanıcıları bulabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri