G29 Oyunda Alt Tab Atınca Ffb Çalışmıyor

YAĞIZ MEHMET

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
arkadaslar oyunda alt tab atıyorum ornegın muzık acmak için ffb gidiyo direksiyon kendını ortaya topluyo sertlesıyo bugun dıreksıyondan cok cektım sabahta binbir türlü sorun yasadım
windows 11 kullanıyorum alaksı olabilirmi sizce

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
arkadaslar oyunda alt tab atıyorum ornegın muzık acmak için ffb gidiyo direksiyon kendını ortaya topluyo sertlesıyo bugun dıreksıyondan cok cektım sabahta binbir türlü sorun yasadım
windows 11 kullanıyorum alaksı olabilirmi sizce
belki oyunun windowed fullscreen yaprsan çözülblr

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
kitleme değilde sağaa çevirince dururken oyle soylıyım ortaya atıyo kendını orta merkeze sabitliyo v900 gibi
driverını kurdun dimi

o yazılımı kurcala belki orada öyle vir ayar olabilr

oyun odağından çıkınca direksiyonu kitleme gibi orda da yoksa yazılmısal bir durum herhalde çözemesin

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Kalibrasyonu bozuluyor olabilir ya da klavye devreye girdiği için oyun kendine ana bileşen olarak klavyeyi ayaelıyor olabilir çok ihtimal var hocam :D driverine baktınız mı

alpine

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
şöyle bi yöntem buldum bende işe yaradı. Umarım sende de yarar

Görev çubuğunuzdaki arama çubuğuna Hizmetler yazın ve çıkan Uygulamayı çalıştırın. ⁠Listede Gameinput'u bulun ve hizmeti durdurun

Sorun çözülmediyse; Hizmeti tamamen devre dışı bırakmayı denemelisiniz, hizmete sol tıklayın, özellikler'e tıklayın, ardından açılan sekmede "Başlangıç türü:" öğesini "Devre Dışı" olarak değiştirin. Ardından pencereler, durdurulduğunu her fark ettiğinde yeniden başlatmayı denemeyecektir.

Son düzenleme:
KS

YAĞIZ MEHMET

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Görev çubuğunuzdaki arama çubuğuna Hizmetler yazın ve çıkan Uygulamayı çalıştırın. ⁠Listede Gameinput'u bulun ve hizmeti durdurun

Sorun çözülmediyse; Hizmeti tamamen devre dışı bırakmayı denemelisiniz, hizmete sol tıklayın, özellikler'e tıklayın, ardından açılan sekmede "Başlangıç türü:" öğesini "Devre Dışı" olarak değiştirin. Ardından pencereler, durdurulduğunu her fark ettiğinde yeniden başlatmayı denemeyecektir.
Denicem teşekkür ederim

Yasin Uğur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Denicem teşekkür ederim
sorun çözüldümü aynı problem bendede var

Denicem teşekkür ederim
kaç gündür bıktırdı beni direksiyon setinden soğudum

teşekkürler reis bu çözüm işe yaradı adamsın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri