G41M-P26 Anakarta RAM almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serhat GüLer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Georgia,]Anakart: G41M-P26 Intel G41 DDR3 1333MHz (O.C.) 1333FSB[/font]

[font=Georgia,]Anakart Max 8GB RAM destekliyormuş MSI'nin kendi sitesinde bile böyle yazıyor.[/font]
[font=Georgia,]Ama MSI Türkiye sitesinde 4GB yazıyor onun dışında aklınıza gelebilecek bütün sitelerde MAX 8GB yazıyor bu ne biçim bir iş böyle neyse onu geçtim. Sizlerde en fazla 8GB diyince tamam burda kesin bu doğrudur dedim.[/font]

[font=Georgia,]Bu anakart hangi RAM'i destekliyor 2x4 şeklinde 8GB kullanmak istiyorum dual channel[/font]
[font=Georgia,]şimdi sizde istediğim bu anakartın çalıştaracağı RAM'dan önermeniz 2x4 veya oluyorsa 1x8 de olur.[/font]

KS

Serhat GüLer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam şimdi tek slota 8GB çalıştırmadı neden acaba tek slot 8 kaldırmıyomu max8 yazıyo ama özelliklerindede ram kısmında PC3-6400 ve PC3-8500 diye birşey vardı bunlarla desteklemesinin bir alakası varmı 
internetten alacağım çalıştırmayacak diye korkuyorum o yüzden burda konu açtım anakartın kesin çalıştaracağı ram almak istiyorum

yaşadığım şehirde soruduğum yerde en ucuz 2.el 4GB dd3 ün fiyatı 110 tl dedi almadım düşüneyim bakarım dedim

KS

Serhat GüLer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam budur KVR1333D3N9/8G bunu çalıştırmadı acaba ram max8gb kaldırıyorya her bir slot 4gb kaldırıyor olmasın bu ramı çalıştırmadı

şu an kullandığım 2x2 Kingston KVR1333D3N9/2G

Bu sabahta 
Geil Corsa ddr3 2x4gb 1600 mhz dual kit PC3-12800 / 1600
taktım çalıştırmadı

şimdi bunlardan satılıyor hangisini anakartım çalıştırır acaba ikisinidemi alsam yoksa 1inimi alayım?
KVR1333D3N9/4G

KVR13N9S8/4G

KS

Serhat GüLer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam msi.com da öyle yazıyor oda msi türkiye sayfası siz us.msi nl.msi gibi sitesinden bakın az önce baktıgınız yerin dışınta tüm yerlerde max 8 gb yazıyor

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Serhat GüLer' Alıntı:
Hocam msi.com da öyle yazıyor oda msi türkiye sayfası siz us.msi nl.msi gibi sitesinden bakın az önce baktıgınız yerin dışınta tüm yerlerde max 8 gb yazıyor

.com'dan baktım ben orda 4Gb yazıyor diğer sitelerde bulamadım

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Ram expert ile bir bakın hocam max kaç GB gösteriyor. Ama max 4GB olduğuna inanıyorum ben eski bir anakart. Aynı döneme ait bir anakart bende de vardı max 4GB destekliydi o.

KS

Serhat GüLer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MAX 4 YAZIYOR AMA 1060MHZ YAZIYOR ŞU AN KULLANDIGIM RAMLAR 1333 MHZ

KS

Serhat GüLer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
peki diyelim en fazla 4 destekliyor 6 takılsa bile ekrana görüntüyü vermezmi ?

KS

Serhat GüLer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sadece msinin 1 sayfasinda 4gb desteklediği yazıyor geriye kalan tüm sitelerde sayfalarda alış veriş sitelerinde 8gb yazıyor çözemedim bu işi kaç kişiye sorduysam onlarda 8dedi youtubedeki videolardada 8gb dediler

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
4GB destekliyor anakartınız sitelerde büyük ihtimalle yanlışlık var. O dönemde 4GB ram mükemmel bir şeydi 8GB olması namümkün gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri