Yardım G733 Kulaklığımın Usb Kısmı Kırıldı

panda.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
g733 kulaklığımın bilgisayara takılan parçası kayboldu logitech ile iletişime geçtim ancak ürünün envanterlerinde olmadığını be birdaha üretilmeyeceğinden bahsetti bana çok saçma geldi ama bunu söyledi kulaklığı kullanmak için o parçaya ihtiyacım var yenisini nerden alabilirim

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
257
Arkadaşın kırıldı dediği lightspeed wifi usb alıcı (dongle). Kulaklıkta Bluetooth özelliği varsa zaten dongle gerekmiyor, Yanlış yönlendirmeyin.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Arkadaşın kırıldı dediği lightspeed wifi usb alıcı (dongle). Kulaklıkta Bluetooth özelliği varsa zaten dongle gerekmiyor, Yanlış yönlendirmeyin.
Kulaklıkta Bluetooth özelliği zaten mevcut bilgisayarda mevcut değilse kulaklığı kablosuz bir şekilde bilgisayara nasıl bağlayacak dongle olmadan ?

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
257
Ben olsam direk yurtdışı logi desteğe yazarım, burdaki servis ilgisiz davranıyorsa yapacak başka bir şey kalmıyor.

Son düzenleme:

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Ben olsam direk logi desteğe yazarım, servis ilgisiz davranıyorsa yapacak başka bir şey kalmıyor.
Bende H serisi Logitech kulaklık var Asus ve TP Link marka normal dongle ile çalışıyor ama arkadaş için ben araştırma yaptım G serisi çalışmıyormuş ve dongeli üretilmiyormuş çözüm olarak üretilen bir Logitech dongle alıp kendi kulaklığı ile eşleştirebilirmiş ama cihaz kimliği farklı bir model olarak gözüküyormuş. Konuya bir göz atın derim @panda.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri